Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  23 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Lucrări în toi la pâraiele necadastrate de la Lunca Ilvei!

15/10/2014 08:20:19 Iulia STUPINEAN  
La începutul lunii septembrie au debutat la Lunca Ilvei, lucrările de modernizare a pâraielor necadastrate situate pe teritoriul administrativ al comunei: Pârâul Voineasa și Valea Fătului. Execuția este asigurată de S.C MIS GRUP SRL din Anieș.

Investițiile susținute din fonduri europene de la Lunca Ilvei au devenit tot mai vizibile în ultimii ani odată cu implementarea lor. Pe listă se înscrie cu succes și proiectul care vizează refacerea și modernizarea infrastructurii de prevenire și protecție împotriva inundațiilor, inclus pe Submăsura 125 c prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR). Investiția cu o valoare totală de 1,5 milioane de euro prevede realizarea de lucrări ample de amenajare a pâraielor necadastrate situate pe teritoriul administrativ al comunei Lunca Ilvei pe o lungime de 4,7 km.

Intervențiile în teren la acest obiectiv important au debutat la începutul lunii septembrie în cele două locații vizate în proiect, Pârâul Voineasa și Valea Fătului, execuția fiind asigurată de S.C MIS GRUP SRL din Anieș. Potrivit primarului Flaviu Lupșan, lucrările sunt realizate la această dată în proporție de 15%.

„S-a intervenit deja destul de mult la unul dintre pâraiele necadastrate. Urmează realizarea construcțiilor din piatră și a gabioanelor. Cu siguranță se va lucra și pe timp de iarnă pentru că la gabioane este chiar indicat sezonul rece”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan.

Conform proiectului întocmit, lucrările de amenajare și modernizare a pâraielor necadastrate aflate pe teritoriul administrativ al comunei Lunca Ilvei vor fi gata de recepția finală până cel târziu în toamna anului viitor.

 

Foto: Adrian Lupșan

3783 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro