Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  55 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Liviu Dragnea are susținere totală de la Bistrița

02/03/2018 16:27:10 Ana ȘTEFĂNEL  
VIDEO: Președintele PSD, Liviu Dragnea, poate sta liniștit în ceea ce privește Bistrița. Dacă se vehicula ideea unui vot de reconfirmare a sa în fruntea partidului, Emil Radu Moldovan spune că din partea sa are toată susținerea. Mihai Fifor, ministrul Apărării, este de aceeași parte cu președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

O scurtă conferință de presă a avut loc la ora 15, conferință la care a participat ministrul Apărării, Mihai Fifor și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan. 

„Nu știu dacă se va cere sau nu un vot de reconfirmare”, a spus Mihai Fifor, întrebat de jurnaliști dacă Liviu Dragnea trebuie să treacă prin această etapă. „Opinia mea este că președintele Liviu Dragnea nu are nevoie de o confirmare, eu cred că președintele Liviu Dragnea a fost ales în modul cel mai statutar cu putință, practic, de toți membrii PSD. Este un lucru evident faptul că, după ce am câștigat alegerile în maniera în care le-am câștigat, președintele Dragnea a arătat, dacă mai era nevoie, că totul este foarte bine coordonat și foarte bine condus, că face o guvernare foarte bună, ia măsuri cât se poate de bune și în Parlament și arată că, în continuare, suntem primii în opțiunile românilor”, și-a încheiat acesta declarația.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a vorbit și el despre votul de reconfirmare a președintelui PSD, exprimându-și încă o dată public susținerea pentru Dragnea. Mai mult, a făcut câteva aluzii și la DNA și ultimele evenimente din țară: „Sunt în aceeași linie cu domnul președinte Fifor. Președintele Liviu Dragnea a fost ales de patru sute și ceva de membri de partid. E adevărat că mai sunt unii, așa, sporadic și rar, care îi contestă autoritatea. (...) Eu cred că modul în care a condus campania electorală, programul de guvernare, modul în care a condus partidul la succes îi dă dreptul și autoritatea de a conduce PSD. În organizația județeană, PSD Bistrița-Năsăud, nu am întâlnit niciun membru care să își exprime vreo nemulțumire vis-a-vis de modul cum este condus în momentul de față PSD, care, să recunoaștem, este în momentul de față într-o bătălie cruntă cu tot felul de instituții și sisteme care, din păcate, nu vor să lase statul cetățenilor și cetățenii să fie cei care decid ce se întâmplă cu conducerea statului. Nu ne ascundem de acest lucru. Eu îmi doresc foarte mult ca, așa cum v-am spus de fiecare dată, toată lumea să fie egală în fața legii, cei care greșesc să plătească, toți cei care încalcă legea să fie sancționați. Dar, cred că într-o stare de tensiune permanentă România nu poate funcționa și, de asemenea, cred că e nevoie de negociere politică, de înțelepciune. Cred că toate instituțiile importante ale statului ar trebui să se gândească foarte serios la un nou proiect de țară. Mă refer la Președinția României, la Guvernul României, la Parlamentul României, la Academia Română, la toți ceilalți care sunt decidenți în această țară”.

Cei doi au discutat cu presa înainte de a se reuni cu membrii PSD din județ - care își votează delegații pentru congresul de luna aceasta.

 

5677 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro