Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  53 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



LIVE TEXT: Bistrițeanul.ro prezintă rezultatele alegerilor în Bistrița-Năsăud - UPDATE -Victorie zdrobitoare a PSD! PNL ia 13 comune și Singeorzul

05/06/2016 22:08:43  
Reporterii Bistrițeanul.ro vor prezenta în următoarele ore pentru dumneavostră rezultatele Alegerilor Locale 2016 în Bistrița-Năsăud pentru primării, consilii locale și pentru consiliul județean. La primele două secții din Bistrița, PNL conduce, dar Crețu recuperează în cartiere. UPDATE: Victorie zdrobitoare a PSD la primării:

BISTRIȚA

La Bistrița, primele rezultate vin de la secțiile 245 și 246. Situația nu stă deloc bine pentru primarul în funcție, Ovidiu Teodor Crețu care a reușit să atragă doar 18 voturi la secția 245 , în timp ce Stelian Dolha - PNL are în dreptul său 138 voturi. La secția 246, candidatul PSD are tot 17 voturi, în timp ce PNL are 121. Situația s-a echilibrat puțin pentru Crețu la Slătinița unde a strâns ce puțin deocamdată 128 de voturi, PNL - 33 și 16 voturi merg la ALDE. Și la Sigmir situația e în favoarea PSD, Crețu având aici 188 de voturi, 51 - Stelian Dolha PNL și 27 voturi - Vasile Moldovan - ALDE.  

UPDATE 23.36

La Bistrița, Teodor Ovidiu Crețu ar fi atras voturile a 60 la sută dintre bistrițeni, în timp ce Stelian Dolha ar număra doar 16 procente.

BECLEAN

Fără probleme și fără emoții, Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean se impune lejer pentru încă un mandat, având o majoritate covârșitoare în fața contracandidaților săi.

NĂSĂUD

Primarul Mircea Romocea și-a adjudecat un nou mandat, impunându-se în fața lui Dorin Vlașin (PNL) și Dorel Oltean (ALDE).

ZAGRA

Dumitru Bușcoiu, candidatul PSD pentru Primăria Zagra, care are deja în palmares două mandate, are de partea sa majoritatea voturilor la alegerile locale și din acest an, având la această oră în dreptul său 505 voturi, în timp ce candidatul PNL are 95, iar alte 17 voturi sunt nule.

TIHA BÂRGĂULUI

Candidatul PSD, Vasile Șut, a câștigat din informațiile vehiculate la sediul PSD și confirmate de PNL, Primăria Tiha Bârgăului. Astfel, după mai bine de 20 de ani în care a condus primăria, liberalul Vasile Dologa este schimbat din funcție. Vasile Șut este șeful Ocolului Silvic.

LIVEZILE

Prima victorie pentru ALDE este marcată la Livezile, acolo unde Traian Simionca, primarul în funcție, câștigă încă un mandat, victoria politică marcându-se în dreptul formațiunii conduse de Ioan Țintean.

MAIERU

Vasile Borș (PSD) câștigă Primăria Maieru.

RODNA

După câteva mandate de primar, Alexandru Nășcan va pleca din fruntea Primăriei Rodna, alegerile locale din comună fiind câștigate de Valentin Grapini, candidatul PSD. Victoria este una extrem de importantă pentru PSD, Rodna fiind una dintre comunele importante și unde părea greu de crezut că primarul în funcție va fi înlăturat.

LUNCA ILVEI

Flaviu Lupșan, candidatul PNL și primar în funcție de peste 20 de ani, câștigă fără emoții un nou mandat la primărie.

BUDACU DE JOS

Florin Sandu Simionca aduce la Budacu de Jos o victorie zdrobitoare pentru PSD, câștigând încă un mandat cu 72 la sută din voturi.

ROMULI

Primarul în funcție, Ioan Monița, aduce încă o victorie în dreptul formațiunii politice conduse de Ioan Țintean - ALDE, câștigând încă un mandat în fruntea primăriei.

SÎNGEORZ-BĂI

La secția de vot din Cormaia, candidatul PSD - Daniel Suciu ar fi câștigat, în timp ce Traian Ogâgău - PNL - a câștigat secția Borcut. Situația rămâne echilibrată între cei doi, fiecare adjudecându-și încă o secție. Numărătoare voturilor va tranșa câștigătorul, dar s-ar putea ca scorul să fie unul foarte strâns. Susținătorii lui Ogâgău strigă în aceste momente 62 la sută. Se pare că Traian Ogâgău a câștigat primăria orașului stațiune, pesediștii acceptând înfrângerea.

PRUNDU BÂRGĂULUI

Primarul în funcție, Doru Crișan - PSD, câștigă al doilea mandat în fruntea Primăriei Prundu Bârgăului

ȘANȚ

Victorie categorică a lui Ioan Szabo, primarul comunei Șanț, care își adjudecă încă un mandat la conducerea primăriei. Acesta a câștigat în fața fostului primar, Cornel Moisil, care nu a reușit să recâștige fotoliul de primar.

CHIOCHIȘ

Primăria Chiochiș este câștigată de Vasile Silași - PNL.

REBRIȘOARA

Primăria Rebrișoara a fost câștigată de candidatul PNL, Viorel Clapău, primarul în funcție.

CĂIANU MIC

Cel mai tânăr primar din țară în 2012, Paul Știr, câștigă fără emoții încă în mandat în fruntea Primăriei Căianu Mic. Victoria este adjudecată de PSD, formațiunea politică din care tânărul primar face parte. Procentul cu care acesta a câștigat primăria este absolut amețitor: 93 la sută! Cu 1531 de voturi mai mult decât contracandidatul său, Alexandru Măluțan (PNL), care a luat doar 126 voturi. 

BUDEȘTI

Primăria Budești rămâne să fie condusă și în următorii 4 ani de Vasile Codrea - PSD. Primarul este la al cincilea mandat.

PARVA

Ioan Strugari, primarul comunei Parva, și-a adjudecat al doilea mandat, victoria politică fiind marcată în dreptul PSD, partidul din care face parte.

BISTRIȚA-BÂRGĂULUI

Primar de câteva mandate la Bistrița-Bârgăului, Vasile Laba câștigă fără probleme un nou mandat. Dacă până acum le-a câștigat din partea PD-L, acum câștigător alături de el este PSD, formațiunea politică în care activează.

DUMITRA

Dumitru Bălăjan (ALDE) câștigă încă un mandat la Primăria Dumitra.

CETATE

Candidatul PSD reușește să se impună în comuna Cetate și câștigă primul său mandat de primar. Este vorba de Lucian Tarniță.

CICEU GIURGEȘTI

Comuna Ciceu Giurgești este câștigată tot de unul dintre candidații PSD, Iuga Vasile.

CICEU MIHĂEȘTI

Mureșan Valentin câștigă un nou mandat la Ciceu Mihăiești. Face parte din PSD.

CHIUZA

Primăria Chiuza rămână să fie condusă și mai departe de Grigore Bradea (PSD).

DUMITRIȚA

Vasile Uchrenciuc, candidatul PSD, câștigă primul mandat de primar.

GALAȚII BISTRIȚEI

Nici la acest tur de alegeri nu a reușit vreun contracandidat să-i ia primăria lui Vasile Găurean, care aduce încă o dată o victorie pentru PSD, partidul din care face parte de foarte mulți ani.

ILVA MICĂ

Aurel Horea câștigă încă un mandat pentru PSD.

JOSENII BÂRGĂULUI

Nicolae Vrâncean (PSD) este noul primar al comunei Josenii Bârgăului, PSD reușind să-și păstreze în portofoliu această primărie după ce Tudorel Ciotmonda a renunțat să mai candideze pentru un nou mandat.

LECHINȚA

Romeo Florian câștigă fără probleme încă un mandat la Primăria Lechința, arătând că PSD este încă o forță politică în zonă.

Liberalii au câștigat un oraș și 13 comune

Politicienii liberali au reuşit să câştige alegerile până acum în 14 primării ale judeţului – între care una de oraş şi alte 13 din comune.

Liberalii au constatat, nu fără o oarecare dezamăgire, că au pierdut 4 primării – Rodna, Maieru, Tiha Bârgăului şi Dumitriţa.

Între primarii liberali care au câştigat alegerile, din numărătoarea paralelă de la sediul PNL, printre câştigători se află Ioan Pavelea (Coşbuc), Costin Dumitru (Negrileşti), Ioan Becan (la Miceştii de Câmpie) şi la Sângeorz Băi – Traian Ogâgău.

LEȘU

Ioan Pop câștigă al doilea mandat în fruntea Primăriei Leșu. Face parte din PSD, așa că victoria sa este și a formațiunii politice care l-a propus.

MĂGURA ILVEI

Avram Valer câștigă pentru a treia oară consecutiv Primăria Măgura Ilvei. Dacă în primele două mandate victoria sa s-a numărat și în contul PD-L, acum va fi bifată la PSD, partidul din care astăzi face parte.

MĂRIȘELU

Tânărul Horea Petruț câștigă primul său mandat de primar. A candidat pe lista PSD și acum va fi noul primar al comunei Mărișelu după ce a atras cele mai multe voturi.

MICEȘTII DE CÂMPIE

Ioan Becan, candidatul PNL, s-a impus în fața lui Dumitru Bendean, actualul primar, care candidase din partea alianței PSD-ALDE.

MILAȘ

Ioan Gabor (PSD) câștigă încă un mandat la Primăria Milaș.

MONOR

La Monor, Ioan Chira, primarul în funcție din partea PSD, mai rămâne patru ani să conducă primăria.

NEGRILEȘTI

PNL ia încă o primărie, pe cea din Negrilești, unde candidatul propus de formațiune l-a învins pe Ioan Pugna, primarul în funcție și candidatul PSD

NIMIGEA

PSD mai bifează o primărie, cea din Nimigea, care rămâne tot la pesedistul Mircea Runcan, aflat la al patrulea mandat.

NUȘENI

PNL câștigă și Primăria Nușeni, Ioan Mureșan adjudecându-și un nou mandat.

PETRU RAREȘ

Vasile Cocoș, candidatul PSD, a câștigat al cincilea mandat la Primăria Petru Rareș.

POIANA ILVEI

PSD câștigă cu un candidat nou, Ioan Scridonesi, Primăria Poiana Ilvei.

REBRA

Ștefan Danci rămâne primar mai departe în comuna Rebra și marchează pentru PSD încă o victorie.

RUNCU SALVEI

PSD nu a reușit să-l schimbe din funcție pe Anchidim Pavelea (PNL), care rămâne primar în comuna pe care o conduce încă de la înființare.

SALVA

Gheorghe Onul câștigă al șaselea mandat în fruntea Primăriei Salva. Face parte din PSD.

SILIVAȘU DE CÂMPIE

Primarul în funcție, Ioan Cămărășan, câștigă un nou mandat. Victoria sa este marcată politic în dreptul ALDE.

SÂNMIHAIU DE CÂMPIE

Ioan Mathe, candidatul ALDE-PSD pentru primăria Sânmihaiu de Câmpie, câștigă un nou mandat.

SPERMEZEU

Sorin Hognogi este de neclintit din fruntea Primăriei Spermezeu pe care o câștigă din nou, pentru a treia oară consecutiv. Face parte din PNL, dar provine din vechiul PD-L, fiind unul dintre primarii de forță ai formațiunii politice.

ȘIEU

Olimpiu Iuga Napeu câștigă al treilea mandat la Primăria Șieu și PSD marchează aici încă o victorie politică.

ȘIEU MĂGHERUȘ

PNL câștigă Primăria Șieu Măgheruș încă o dată cu primarul Sorin Mititean, care rămâne să conducă aici încă patru ani.

ȘIEU ODORHEI

Sorin Sfintean (PSD) câștigă al doilea mandat de primar.

ȘIEUȚ

Ioan Dedean, candidatul PNL, rămâne încă patru ani în funcția de primar după ce a atras cele mai multe voturi din partea sătenilor.

ȘINTEREAG

Primarul Ioan Bob, astăzi PSD, este de neclintit din fruntea Primăriei Șintereag pe care o conduce de 16 ani și o va mai conduce următorii patru.

TÂRLIȘUA

Vlăduț Purja, candidatul PSD, a câștigat un nou mandat de primar, al doilea din cariera sa politică.

TEACA

Iustian Muntean conduce de 8 ani Primăria Teaca și o va mai conduce încă patru ani, cel puțin. Face parte din PSD și victoria sa este astăzi și victoria PSD.

URIU

Primăria Uriu rămâne să fie condusă ca și până acum de Petru Șerban, cel care a condus-o și în ultimii 20 de ani. Face parte din PSD.

TELCIU

Candidatul ALDE pentru Primăria Telciu câștigă un nou mandat de primar, al treilea de până acum pentru Sever Mureșan.

URMENIȘ

ALDE câștigă încă o primărie în Bistrița-Năsăud la alegerile locale din iunie 2016 cu Dumitru Tomșa, primarul în funcție.

BRANIȘTEA

UDMR marchează o singură victorie politică, la Braniștea, unde a câștigat primăria cu candidatul Tamas Martonos, primarul în funcție.

COȘBUC

PNL câștigă Primăria Coșbuc cu Ioan Pavelea în fața candidatului PSD - Ștefan Cira. Diferența între cei doi a fost destul de mică, doar 30 de voturi.

FELDRU

Grigore Țiolan, candidatul PNL și primar în funcție, câștigă al doilea mandat de primar.

ILVA MARE

Candidatul PNL - Alexandru Anca - va fi încă patru ani primar în Ilva Mare după ce a reușit să adune cel mai mare număr de voturi, dar nu la diferență mare de contracandidatul de la PSD - Octavian Cicșa, care a avut mai puțin decât el cu doar 35 de voturi.

MATEI

Vasile Encean (PNL) câștigă un nou mandat de primar.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro