Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  37 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Liderul Manchester City păstrează diferenţa de 5 puncte în Premier League

31/10/2017 08:00:36  
Etapa cu numărul zece în Premier League a consemnat în weekend un derby foarte important pentru lupta pentru titlu: întâlnirea dintre Manchester United şi Tottenham, pe stadionul Old Trafford. Anterior disputării acestui meci, cele două echipe erau la egalitate în clasament, pe locurile 2 şi 3, la cinci puncte distanţă de liderul Manchester City.

Era aşadar așteptată o luptă încinsă între Manchester United şi Tottenham Hotspur, căci ambele echipe aveau nevoie de toate cele trei puncte pentru a putea cel puţin să conserve distanţa faţă de ocupanta primului loc. Pe teren, aşa s-a şi întâmplat: cele două formaţii au acţionat ofensiv, dar în acelaşi timp cu atenţie în apărare, considerând că şi un punct este mai bine decât nimic. Situaţia ar fi convenit perfect celor de la Manchester City, căci ar fi însemnat paş greşit efectuat de ambele sale urmăritoare.

 

Anthony Martial a salvat Manchester United

 

Scenariul unui rezultat de egalitate în Manchester United - Tottenham Hotspur, ideal pentru liderul clasamentului, a fost anulat însă în minutul 81 al partidei, când gazdele au deschis scorul prin Anthony Martial, care a ajuns să se afle într-o situaţie de 1 la 1 cu portarul advers. Acesta a fost de fapt şi singurul gol al meciului, astfel încât Manchester United a reuşit să adauge trei puncte foarte importante în „contul” său în clasament. Interesant este că oaspeţii de la Tottenham au avut posesie mai mare a balonului, 55% comparativ cu 45%. În rest, a fost egalitate la şuturi pe poartă (4 de fiecare tabără).

 

Manchester City s-a impus la limită în deplasare

 

Dacă la Manchester juca United, cealaltă mare echipă din oraş evolua în deplasare, pe terenul celor de la West Bromwich Albion (echipă din a doua parte a clasamentului, aparent un adversar simplu pentru lider). În campionatul Angliei însă, poate mai mult decât în alte cazuri, contează foarte tare să evoluezi în faţa propriilor suporteri. Astfel, West Bromwich Albion nu a cedat deloc uşor: Manchester City a deschis rapid scorul prin Leroy Sane, în minutul 10, însă peste doar 3 minute gazdele au restabilit egalitatea prin Jay Rodriguez. Totuşi, oaspeţii au punctat iar în minutul 15 prin Fernandinho, deci 3 goluri consemnate într-un interval extrem de scurt, spectacol caracteristic pentru Premier League.

 

Manchester City a dominat puternic partida (posesie 78%, faţă de doar 22%), West Bromwich Albion căutând să se afirme mai degrabă pe contra-atac, pentru a-şi surprinde adversarii. Strategia gazdelor nu a funcţionat, căci „cetăţenii” au punctat din nou în minutul 64 prin Raheem Sterling. Matthew Phillips a înscris pentru West Bromwich Albion în minutul 90 şi a stabilit scorul final: 2-3, meci câştigat de liderul clasamentului, care a ajuns astfel la 28 de puncte.

 

Cine urmează în clasamentul Premier League

 

La 5 puncte distanţă este Manchester United (23 de puncte), iar la alte 3 puncte mai jos se află Tottenham Hotspur (20 de puncte). Urmează Chelsea şi Arsenal, ambele cu câte 19 puncte, ambele cu victorii în etapa a zecea a campionatului. Chelsea a învins în deplasare la AFC Bournemouth, scor 0-1 (gol Eden Hazard în minutul 51), iar Arsenal a câştigat acasă, rezultat 2-1 cu Swansea City. În acest ultim meci, demn de subliniat este că oaspeţii au deschis scorul prin Sam Clucas în minutul 22 şi chiar au condus la pauză, dar Arsenal a întors scorul prin golurile marcate de Sead Kolasinac şi Aaron Ramsey, în minutele 51 şi respectiv 58. Manchester City rămâne lider autoritar, dar mai sunt multe etape de jucat şi există aşadar multe echipe capabile să concureze pentru prima poziţie în clasament.

 

Premier League, mereu pe placul pariorilor

 

Cu spectacol şi pasiune, Premier League este mereu pe placul celor pasionaţi de pariuri sportive. Alături de La Liga şi de Serie A, campionatul de fotbal al Angliei este în topul selecţiilor pentru biletul zilei în rândul pariorilor din România, în ceea ce priveşte ligile din Europa. În ultima perioadă, tot mai mulţi români joacă la pariuri online, încântaţi de cotele generoase, de oferta amplă şi mai ales de sistemul prietenos ce permite joc de oriunde, oricând. Distracţia la pariuri online este posibilă pentru cei cu vârstă de cel puţin 18 ani la oricare dintre agenţiile licenţiate pentru jocuri online, de exemplu casa de pariuri prezentată pe https://ponturi-bune.ro/winmasters/.

 
3455 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro