Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  84 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Liberalii bistrițeni se pregătesc din timp pentru alegerile locale! Membru nou în PNL BN, notarul Gabi Groza

28/03/2018 14:06:04 Ana ȘTEFĂNEL  
Președintele organizației PNL Bistrița, Sorin Hangan, a anunțat astăzi că liberalii se pregătesc deja de alegerile locale. În mai și septembrie vor fi făcute sondaje, dar până atunci partidul este deschis pentru reprezentanți ai societății civile care vor să lucreze alături de el și colegii lui. Gabriel Groza, membru nou în PNL BN.

PNL Bistrița se pregătește de alegerile locale. Chiar dacă deocamdată nu se știe cine vor fi candidații, Sorin Hangan spune că lucrurile vor fi clare în curând, astfel încât să poată pregăti o campanie electorală reușită. În mai și septembrie vor fi efectuate sondaje, iar în cursă e posibil să intre doi, trei, patru candidați.

Prezent în conferința de presă de astăzi a fost și notarul Gabriel Groza, renumit în județ. Acesta și-a anunțat intrarea în PNL Bistrița și obiectivele sale:

„Nu am fost membru în niciun partid politic. Înscrierea mea în cadrul PNL a venit ca un fapt firesc, un fapt normal, un reflex necondiționat, deoarece atât profesia mea de jurist, cât și ocupația de notar public, după părerea mea, au o puternică trăsătură liberală. În întreaga mea activitate notarială am respectat cu strictețe unele principii, de multe ori chiar cu încăpățânare, care se suprapun perfect peste principiile liberale. Din acest moment, mai bine zis în momentul în care mi-am dat seama că am ajuns la o anumită experiență de viață și profesională, am hotărât să mă înscriu în cadrul PNL ca împreună cu noii mei colegi liberali să implementăm un program care să aibă ca finalitate dezvoltarea și modernizarea orașului Bistrița, ridicarea calității vieții și neapărat să facem din Bistrița un oraș atractiv. Pot să vă fac o confidență: Bistrița mi-a dat absolut tot ce mi-am dorit. Am considerat că a sosit momentul să îmi achit nota de plată față de orașul meu.

Cu toate acestea, Gabriel Groza spune că nu se va înscrie în cursa pentru alegerile locale, însă este, cu siguranță, un suflu nou pentru liberalii bistrițeni.

2019 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro