Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  30 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Lecția de viață dată de cântăreața Anamaria German: În scaun cu rotile a pus pe picioare o afacere cu lavandă

28/09/2016 09:25:18 Bianca SARA  
Cântăreața de muzică populară Anamaria German ne mai dă o lecție de viață, după ce ne-a arătat că poți să ai un job chiar dacă te deplasezi în scaun cu rotile. Deși este dependentă în parte de cei din jur, tânăra a pus pe picioare, alături de familie, o afacere cu lavandă.

Deja au trecut trei ani de cand Anamaria German este țintuită într-un scaun cu rotile. Acum trei ani, aceasta a fost implicată într-un accident rutier, provocat de un șofer băut, în urma căruia a rămas paralizată de la brâu în jos.

Tot de trei ani, tânăra de 24 de ani se chinuie să-și obțină cât se poate mobilitatea picioarelor, cu ajutorul unor tratamente costisitoare și chinuitoare. Aceasta nu poate să meargă singură la toaletă, nu se poate îmbrăca singură și nu poate să îndeplinească activitățile casnice.

Toate aceste lucruri nu au împiedicat-o însă să aibă o viață cât se poate de normală, cu ajutorul soțului său și a familiei. Mai mult, în urmă cu un an aceasta s-a și angajat. Tânăra moderează o emisiune de folclor în Târgu Lăpuș, la Orizont TV, un post de televiziune regional. Acest job presupune deplasarea cântăreței o dată pe săptămână 100 de kilometri până la studio, lucru pe care Anamaria nu-l consideră un inconvenient.

Anul acesta, Anamaria ne mai dă o lecție de viață. Alături de familia sa, tânăra a pus pe picioare un mic business. Părinții cântăreței de muzică populară, care locuiesc în localitatea Dumbrava din județul Mureș, au plantat lavandă pe 30 de ari. Deși este doar primul an, Anamaria deja a produs primele produse din lavandă.

„Anul trecut în octombrie am plantat butașii, ajutată de prieteni și vecini, iar la sfârșitul primăverii au apărut și primele flori. Ulterior, tot prietenii și părinții, în special, s-au ocupat de îngrijirea lor. Am adunat florile de patru ori până acum și am făcut primele produse”, spune Anamaria German.

Deși este în scaun cu rotile, Anamaria German este foarte implicată în această afacere. Aceasta se ocupă de promovarea produselor, de etichete și ambalaje și face și cercetare. Informațiile culese despre proprietățile florilor, dar și diverse rețete le transmite mai apoi părinților. Tânăra spune că a fost motivată să înceapă acest business tocmai din dragostea sa pentru flori. 

Brandul se numește „Lavanda din Dumbravă” și numără deja mai multe produse precum: ulei esențial, săpunuri, sare de baie, săculeți odorizanți, apă de lavandă, miere și lumânări.

Pentru a porni această afacere, Anamaria s-a folosit de economiile sale și ale apropiaților săi. A investit doar 1000 de euro, iar suma a fost deja recuperată din vânzarea produselor. 

5984 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro