Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  15 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



La vară ne bălăcim în Codrișor. Ce lucrări s-au făcut:

16/04/2017 15:12:25 Raluca NECHITI  
Deși mai au încă mai bine de un an timp la dispoziție să termine lucrarea, compania care amenajează ștrandul Codrișor a turat motoarele și se apropie de final cu amenajarea în această zonă. Primăria a alocat și ultimii bani necesari finalizării lucrărilor.

Compania Record, cea care a reușit să câștige licitația pentru amenajarea zonei de agrement Codrișor va reuși în acest an să finalizeze lucrările de amenajare a ștrandului municipal.

„Aici mai sunt câteva lucrări, puține. Am alocat 120.000 de lei ca să închidem aceste lucrări, dar de reținut e că în sezonul estival 2017 ștrandul va fi deschis. Din păcate, nu am putut să îl transformăm într-o bază acvatică de tip Aquapark pentru că ar fi fost nemaipomenit, numai că pentru astfel de bază este nevoie de câteva hectare bune de teren de care noi nu dispunem în această zonă centrală a orașului”, spune primarul Ovidiu Crețu.

Peste 3,5 milioane de lei va cheltui Primăria municipiului Bistrița cu amenajarea ștrandului Codrișor, ultima sumă de bani, respectiv 120.000 de lei fiind alocați în acest an pentru finalizarea lucrărilor la baza de agrement.

Muncitorii de la Record, cei care au reușit să câștige licitația, au turat motoarele de cum vremea le-a permis și lucrările la ștrandul municipal se apropie de final.

Au fost montate deja panourile solare, reabilitate băile, tribunele, a fost amenajat un loc de joacă pentru copii și momentan se lucrează pentru amenajarea dușurilor de exterior.

Bazinul este și el gata, ceea ce ar însemna că cel mai probabil în luna mai, de cum vremea va permite, ștrandul va fi redeschis publicului după un an de pauză.

Firma mai are la dispoziție încă mai bine de un an și jumătate pentru finalizarea lucrărilor, însă a promis municipalității că va finaliza lucrările anul acesta și în vară bistrițenii vor putea folosi noul ștrand municipal, proaspăt reabilitat.

Ștrandul Codrișor nu a mai beneficiat de investiții din anul 1972 și prin lucrările de modernizare care se finalizează în acest an vor fi modernizați 13.000 m² din cei 60.000 m2 cât are întreaga zonă de agrement.

Baza de agrement are și terenuri de tenis, zonă de plajă cu umbreluțe, punct de prim ajutor, dar și o zonă pentru picnic.

 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro