Sute de bistriteni cu dare de mana au ales sa isi petreaca noaptea dintre ani in restaurant. In functie de locatie, fiecare petrecaret a scos din buzunar intre 120 si 350 de lei.
Daca unii bistriteni au preferat sa isi petreaca Revelionul alaturi de familie acasa, altii au infruntat frigul de afara cu stoicism si au iesit in centrul orasului unde au participat la concertul organizat de primaria Bistrita si au servit sampanie impreuna cu cei apropiati. Au existat insa si persoane care nu s-au uitat la bani la sfarsit de an si s-au gandit sa petreaca in restaurante, unde au avut toate bunatatile servite de-a gata, iar bautura a curs siroaie pana in zorii diminetii.
La hotel Metropolis, de exemplu, cei care au petrecut noaptea dintre ani la restaurant, au scos din buzunar 350 de lei de persoana. Din meniu nu au lipsit delicatesele, mancarurile alese si deserturile apetisante, precum si bauturile rafinate. Cei prezenti s-au putut bucura si de un concert live sustinut de Incognito Band.
Nici restaurantul-hotel Coroana de Aur nu s-a lasat mai prejos. Gazdele au pregatit pentru oaspetii de Revelion cele mai delicioase preparate. Pe lista bunatatilor servite s-a numarat fazanul in aspic, muschi de vita florentin, medalione de vanat in cruste de ierburi aromate, piept de pui cu alune si fistic. La trecerea dintre ani, cei prezenti au putut consuma martini, sampanie, bere, gin, votca, sucuri, cocktail-uri alcoolice si non-alcoolice si vinuri. Toate acestea pentru 300 de lei de fiecare persoana.
Indiferent insa de modul sau locul unde si-au petrecut noaptea dintre ani, cert este ca bistritenii nu s-au dat inapoi de la distractie si multa voie buna.