Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  26 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015La fiecare mc de lemn deținut legal a mai adăugat unul... pe sub mână

25/03/2018 15:50:00 Flavia DANCIU  
Un pădurar din Budacu de Sus și-a mărit stocul de lemne, cu metode nu tocmai creștinești. La fiecare mc de lemn pe care îl deținea legal, a mai adăugat 1,2 mc lemn de proveniență ilegală. Polițiștii au extins cercetările și au descoperit mai multe nereguli.

Polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Dumitrița și personal silvic din cadrul Ocolului Dealu Negru au efectuat verificări pe linia legalității deținerii de material lemnos, în localitatea Budacu de Sus.

Aceștia au descoperit că pădurarul comunei, un bărbat, de 50 de ani, și-a mărit stocul de lemne, și nu a făcut-o așa cum trebuie. 

Mai exact, bărbatul deținea cantitatea de 14,55 mc material lemnos, în valoare de 2.007 lei, fără proveniență legală, în plus față de cantitatea de 12 mc, deținută legal.

Astfel, polițiștii și-au extins verificările și asupra unui depozit de material lemnos, din localitate, ocazie cu care s-a stabilit că agentul economic ar fi primit, la data de 19 martie a.c., cantitatea de 14,06 mc material lemnos, fără proveniență legală. La transportul materialului lemnos a fost folosit același aviz de însoțire prezentat de pădurar ca document justificativ de proveniență.

S-a dispus confiscarea materialului lemnos, în cantitate totală de 28.61 mc și în valoare de 3.947,98 lei, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Dealu Negru. De asemenea, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010R, în valoare totală de 6.000 de lei”, explică reprezentanții IPJ BN.

 

oooOOOooo

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitar - Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bistrița-Năsăud au acționat în comun pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în domeniul comerțului, în piețe și târguri, de pe raza județului.

Cu această ocazie au fost efectuate controale şi verificări de specialitate și au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6.200 lei.

3869 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro