Primarul localității Parva, Ioan Strugari, posta zilele trecute pe profilul său de Facebook un filmuleț de la o fermă. Mesajul său era că jambonul care se produce la ferma din Dealul Vinului este cel mai gustos și mai natural, iar oamenii s-au grăbit să-l felicite pentru faptul că promovează gospodarii pe care îi și reprezintă.
Parva are oameni gospodari, oameni care știu să profte de zona în care locuiesc, iar primarul Ioan Strugari nu ezită să îi promoveze și să îi felicite public.
Așa a procedat și zilele trecute când a lăudat proprietarii părveni a unei ferme situată în Dealul Vinului. La ferma respectivă, se pare, se produce jambon de calitate, iar gospodarii au grijă să se ocupe de animale cu atenție și să le hrănească corespunzător.
„Afaceri de succes. Jambonul de Parva .Ferma 1000m altitudine Dealul Vinului .Numai cine munceste are tot ce isi doreste! Jamboanele ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala. Excelenta acestui produs este data de rasa pura a porcului traditional si de o alimentatie bazata pe ghinda. Cresterea porcului in aer liber ii confera o carne caracteristica, marmorata , suculenta si unica prin savoarea ei. Hranirea cu ghinda in special dar si alte suculente este garantia pentru o carne proaspata, suculenta si aromata”, a fost mesajul lui Ioan Strugari pe pagina de Facebook.
Sursă foto: Facebook