Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  118 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Jambonul de Parva - o delicatesă pe gustul primarului

26/07/2016 17:16:16 Ana ȘTEFĂNEL  
Primarul localității Parva, Ioan Strugari, posta zilele trecute pe profilul său de Facebook un filmuleț de la o fermă. Mesajul său era că jambonul care se produce la ferma din Dealul Vinului este cel mai gustos și mai natural, iar oamenii s-au grăbit să-l felicite pentru faptul că promovează gospodarii pe care îi și reprezintă.

Parva are oameni gospodari, oameni care știu să profte de zona în care locuiesc, iar primarul Ioan Strugari nu ezită să îi promoveze și să îi felicite public.

Așa a procedat și zilele trecute când a lăudat proprietarii părveni a unei ferme situată în Dealul Vinului. La ferma respectivă, se pare, se produce jambon de calitate, iar gospodarii au grijă să se ocupe de animale cu atenție și să le hrănească corespunzător.

„Afaceri de succes. Jambonul de Parva .Ferma 1000m altitudine Dealul Vinului .Numai cine munceste are tot ce isi doreste! Jamboanele ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala. Excelenta acestui produs este data de rasa pura a porcului traditional si de o alimentatie bazata pe ghinda. Cresterea porcului in aer liber ii confera o carne caracteristica, marmorata , suculenta si unica prin savoarea ei. Hranirea cu ghinda in special dar si alte suculente este garantia pentru o carne proaspata, suculenta si aromata”, a fost mesajul lui Ioan Strugari pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook

5348 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro