Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  48 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Ionuț Simionca (PMP): Semafoare, nu proiecte pentru clientela politică a PSD-ului!

24/03/2017 13:11:10 Ana ȘTEFĂNEL  
Deputatul PMP Ionuț Simionca aduce critici dure administrației municipale. Susține că accidentele ar putea fi ușor și destul de ieftin evitate prin montarea unor semafoare. De asemenea, spune că banii ar putea fi folosiți nu doar pentru proiecte dedicate clientelei PSD.

Ionuț Simionca vrea mai multe semafoare în Bistrița. Deputatul PMP susține că acestea sunt destul de ieftine și foarte utile, având în vedere numărul mare de accidente din ultima perioadă.

«Zilele trecute a mai avut loc un accident în orașul nostru. Sunt foarte multe zone în care se întâmplă aceste accidente. (...) Fac un apel către administrația locală, un apel către domnul primar Ovidiu Teodor Crețu, să își concentreze atenția pe lucrurile importante pentru orașul nostru, să găsească resurse pentru instalarea unor treceri de pietoni și a unor semafoare în apropierea instituțiilor școlare și în toate intersecțiile aglomerate ale orașului nostru. (...) Cred că administrația locală poate, dacă își dorește, să facă acest pas. Nu sunt foarte costisitoare, dar sunt foarte necesare și utile, salvează vieți și în același timp fluidizează traficul mai ales că nu avem parcări și traficul este așa cum este», a declarat politicianul.

Mai mult, spune că administrația municipală ar trebui să cheltuie banii publici în interesul cetățeanului, nu cu dedicație: «Banii noștri trebuie cheltuiți utili, nu pe tot felul de proiecte și studii de fezabilitate doar pentru clientela politică a PSD-ului».

Simionca a declarat în cadrul conferinței de presă de astăzi că va iniția o petiție online prin care bistrițenii să își spună punctul de vedere și să semnalizeze locurile în care este nevoie de treceri de pietoni și de semafoare.

2521 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro