Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  35 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Ioan Turc (PNL): Ne trezim în Bistrița cu tot felul de monștri!

26/02/2018 12:10:30 Ana ȘTEFĂNEL  
Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, este dezamăgit de marile obiective de investiții din Bistrița anului 2018. Pasarela de pe Bulevardul Independenței, pârtia de ski și centrul intermodal sunt adevărați monștri în opinia acestuia.

„Ne trezim în Bistrița cu tot felul de monștri care ne afectează viața și vor afecta viața generațiilor următoarele. Obiectivele mari de investiții presupun mai multe etape de elaborare”, a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă. Acesta se referă la faptul că pentru marile investiții planificate de administrația locală, pârtia de ski, centrul intermodal și pasarela care urmează să fie construită peste Bulevardul Independenței, nu s-au făcut studii de prefezabilitate, adică nu s-a studiat oportunitatea acestor investiții.

Studiul de prefezabilitate, conform legislației în vigoare, „este documentația prin care, fără a se limita la datele și informațiile cuprinse în nota conceptuală și în tema de proiectare, se analizează preliminar necesitatea și oportunitatea realizării obiectivului de investiții, se identifică scenarii, opțiuni (...) și se selectează un număr limitat de scenarii și opțiuni pentru realizarea obiectivului de investiții”.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud a scos în evidență proiectul privind realizarea unui centru intermodal, pe care l-a numit „o altă inepție marca PSD”. „Au fost analizate două variante de lucru. De fapt, au fost analizate două variante pe aceeași soluție tehnico-economică. O clădire mai mare și una mai mică. (...) Legea nu se referă la aceeași soluție tehnico-economică. Atunci când faci astfel de analize pe obiective de investiții mari, cu impact pe termen lung, trebuie făcute analize temeinice, trebuie să vii cu mai multe variante pentru a o putea alege pe cea corectă. (...) Pentru zece locuri de îmbarcare, pentru că atât va avea centrul intermodal, nenorocim toată zona. Urbanistic, zona va fi mutilată și supraaglomerată, iar oamenii care locuiesc în această zonă, pe lângă disconfortul permanent, se vor vedea și cu proprietățile diminuate ca valoare.

Ioan Turc a declarat astăzi că partidul pe care îl reprezintă ia în calcul atacarea în instanță a proiectului legat de centrul intermodal. În ceea ce privește pasarela de pe Bulevardul Independenței, organele de cercetare au fost deja sesizate.

1565 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro