Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  43 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Ioan Turc (PNL): Câțiva km de drum asfaltat într-un mandat și jumătate de Radu Moldovan, bani aruncați degeaba!

22/03/2018 12:15:12 Ana ȘTEFĂNEL  
Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, spune că cei câțiva km de drum asfaltat cu care se laudă Radu Moldovan sunt, de fapt, o risipă de bani - căci modul în care s-au făcut lucrările lasă de dorit. Mai mult, acesta spune că liberalii vor lua măsuri pentru ca pe drumurile pe care se întâmplă des accidente să se construiască trotuare.

Ioan Turc spune că administrația județului Bistrița-Năsăud a aruncat bani pe fereastră în momentul în care a asfaltat câțiva kilometri de drum. Motivele, susține acesta, sunt lipsa șanțurilor betonate și lucrările de proastă calitate.

„L-am auzit pe domnul Emil Radu Moldovan lăudându-se în repetate rânduri cu cei câțiva km de drum asfaltat într-un mandat și jumătate. Dar, îi spun domnului Moldovan un lucru pe care ar trebui să îl știe sau poate îl știe, dar ce contează? Reabilitarea unui drum fără șanț betonat adiacent este ban aruncat. Așa cum s-a întâmplat până acum și așa cum sunt preconizate și viitoare investiții, nu facem decât să cheltuim bani fără rost. Apa se infiltrează în fundația drumului și îl face praf și odată cu drumul, face praf și banii investiți. (...) De asemenea, îl invit pe domnul Radu Moldovan să vadă cum sunt îngrijite investițiile deja realizate, exemplu Negrilești - Breaza. Drumul recent reabilitat este deja afectat sever de lucrările care au loc în amonte”, a declarat Ioan Turc.

O altă problemă ridicată de acesta este lipsa trotuarelor în anumite zone din Bistrița-Năsăud, lucru deosebit de periculos pentru pietoni: „Lipsa acestora este o cauză a numeroaselor accidente soldate cu victime. Oamenii tremură de când le ies copiii din case și până când se întorc. (...) Le voi solicita tuturor aleșilor locali din PNL să ceară în consiliile locale alocarea de sume pentru realizarea de trotuare acolo unde acest lucru se impune. De asemenea, șanțul adânc de beton, plin de podețe, care însoțește traseul Drumului Național 17 este un ucigaș nemilos. Este o amenințare permanentă la viața și integritatea fizică a participanților la trafic”.

Ioan Turc spune că liberalii vor întocmi un memoriu și dacă este nevoie vor apela chiar și la instanță pentru ca aceste lucrări să se realizeze, astfel încât oamenii să fie în siguranță. Într-adevăr, în ultimii ani, Bistrița-Năsăud a fost un județ cu numeroase accidente soldate cu victime, mai ales în zonele în care nu sunt trotuare. Pe Valea Bârgăului a avut loc chiar și un protest în acest sens, după ce mai multe persoane și-au pierdut viața acolo. 

Foto arhivă

1861 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro