Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  17 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Ioan Turc: Nu ne permitem atitudini disparate și haiducii politice în consiliul municipal!

12/08/2016 13:32:45 Raluca NECHITI  
Revenit cu forțe proaspete în politica bistrițeană, Ioan Turc este pus pe fapte mari! Anunță din start că va fi cu ochii pe consilierii municipali, că nu va mai permite „haiducii politice" și că nu vrea ca Bistrița să ajungă un cartier sărac al Clujului!

Abia a fost desemnat să conducă interimar organizația municipală a PNL că s-a și apucat de treabă! Astăzi, într-o conferință de presă, Ioan Turc a anunțat care vor fi primele măsuri pe care le va lua în calitate de președinte al organizației municipale a PNL.

"Îmi asum formarea unei echipe puternice, a unei echipe competitive din care să facă parte, pe lângă actualii membri ai Biroului Politic Municipal și alți oameni. Oameni de forță, oameni care doresc să contribuie la promovarea ideilor liberale în municipiul Bistrița. Obiectivul politic este readucerea electoratului de dreapta alături de Partidul Național Liberal, partid care este singurul bastion serios, singura contrapondere serioasă la Partidul Social Democrat. Viziunea mea asupra Bistriței a rămas în linii mari aceeași, la fel ca în perioada în care eram viceprimar al municipiului Bistrița. Consider că avem nevoie de creșterea calității în acest oraș, iar creșterea calității vieții poate fi realizată prin câteva mijloace foarte clare: reglementări corecte, facilități urbanistice pe deoparte, iar pe de altă parte încurajarea dezvoltării economice, dublată de promovarea unui proiect pentru învățământul superior”, a precizat noul președinte al PNL Bistrița.

El a trecut în revistă proiectul inițiat în 2006 și susținut în perioada în care a fost viceprimar al municipiului Bistrița - de amenajare a unui parc industrial la Sărata în complementar cu un campus pentru învățământul universitar tehnic. "Îi reamintesc domnului primar că și-a luat angajamentul public să susțină acest proiect. Pe componenta sa educațională nu s-a făcut absolut nimic! În ceea ce privește parcul industrial, vom avea timp să discutăm asupra modalității în care s-a pus în operă acest proiect, există amendamente de făcut și vă asigur că le vom face. Îmi doresc ca Bistrița să nu devină un cartier sărac al Clujului, iar pe termen mediu și lung există acest risc. Trebuie să fim conștienți de el. Prin politici corecte Bistrița trebuie să devină un centru atractiv, în care oamenii să rămână și în care oamenii să vină, nu din care oamenii să plece. Vă garantez și le transmit, prin intermediul dumneavoastră, bistrițenilor că vom fi un partener serios al administrației în toate proiectele benefice pentru acest oraș, dar, în același timp, vom critica și ne vom opune abordărilor incorecte care fac rău orașului și oamenilor care trăiesc în el. Vom încerca să suplinim ponderea modestă pe care o avem în consiliul local prin stimularea atitudinii civice a oamenilor cu privire la hotărârile care le influențează viața", a mai spus Ioan Turc.

Noul lider de la municipiu al PNL este de părere că o conducere unică ar fi mai potrivită pentru a coagula o echipă puternică la nivel de municipiu, chiar dacă interimară.

"Trebuie să aducem apoi îmbunătățiri serioase, de fond, în ceea ce privește mesajele pe care le transmitem bistrițenilor. Am suferit enorm în acest domeniu. Nu cred că bistrițenii sunt oameni de stânga. Cei mai mulți au refuzat să vină la vot, cei mai mulți nu au creditat competitorii și avem o bază largă căreia să ne adresăm. Electoratul nu greșește, electoratul are întodeauna dreptate! Oamenii care fac politică nu au dreptul să sancționeze și critice electoratul, au în schimb obligația de a se comporta în așa fel încât electoratul să simtă, oamenii să simtă că merită să vină să crediteze oameni, partide, idei... Trebuie să ne revizuim mesajele și aici mă refer nu doar la vorbe, ci și la acțiuni. O să vedeți că vom veni cu proiecte serioase pentru Bistrița, cu proiecte care să vizeze un consens al partidelor politice din Bistrița cu privire la o viziune de dezvoltare pe termen lung a Bistriței. Avem nevoie de altceva...” a mai spus Ioan Turc.

Totodată, președintele organizației municipale a PNL a anunțat că va fi foarte atent cu privire la modul în care se vor comporta din punct de vedere politic consilierii local în Consiliul Local. "Avem nevoie de poziții bine argumentate, poziții care să țină cont de fiecare situație, de fiecare particularitate, nu ne permitem atitudini disparate și haiducii politice”, a conchis Ioan Turc. 

2657 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro