Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  11 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Investiție de 2 milioane de lei finalizată la Maieru. Vezi ce s-a făcut și cum arată!

21/09/2015 15:07:17  
Anul școlar 2015-2016 a avut un început fericit pentru elevii Școlii de Arte și Meserii din comuna Maieru unde o investiție de 2 milioane de lei a făcut posibil ca aceștia să învețe în săli de clasă moderne și cu toate echipamentele necesare unui învățământ profesional de calitate.

Investiția de 2 milioane de lei atrasă de administrația publică locală a făcut posibil ca în luna august a acestui an să fie recepționate lucrările de investiție la Școala de Arte și Meserii din comună, iar în cursul lunii septembrie să fie pregătită pentru a primi așa cum trebuie elevii din comună.

Această investiție strategică a avut un parcurs anevoios în în decursul celor 7 ani de când proiectul a fost inițiat. În anii 2007 și 2008 au fost primite dotări în valoare de 150 mii de euro care permiteau tinerilor să se specializeze în domeniile mecanici auto și turism.

Aceste echipamente au fost lăsate neutilizate ca urmare a unei decizii a Guvernului de a desființa rețeaua de școli profesionale. Primăria Maieru a reușit să atragă în anul 2014 fonduri nerambursabile europene și să finalizeze lucrările.

După cum declară primarul comunei Vasile Dumitru: ”Au fost 7 ani dificili dar cu ajutorul finanțării europene am reușit într-un timp scurt să finalizăm investiția. Astăzi avem o instituție de învățămând la standarde europene”

Modul de lucru al administrației publice din  Maieru este un exemplu de dezvoltare integrată a comunei care în ultimii ani a investit foarte multe resurse în refacerea infrastructurii de bază și oferirea locuitorilor comunei acces la toate facilitățile necesare.

Școala de Arte și Meserii  ajută la integrarea tinerilor pe piața forței de muncă locală și ca urmare  păstrarea acestora în localitate.

Adrian Solcan

4711 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro