Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  100 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Întâlnire teribilă cu șeful serviciilor speciale de informații... fiscale, Radu Vasile Pop! Astăzi, chiar în Bistrița

30/01/2017 18:51:52 Ana ȘTEFĂNEL  
O întâlnire a minților luminate, organizate, algoritmice, o întâlnire neașteptat de relaxată între economiști. În fruntea lor a stat nimeni altul decât bistrițeanul Radu Vasile Pop, doctor în științe economice, cel care a scris nu mai puțin de 21 de cărți de economie. Elita economiei din toată țara a fost prezentă la eveniment.

Astăzi, la ora 16:30, în sala de conferințe din hotelul Metropolis, a avut loc o lansare de carte. De... trei cărți, mai exact, toate semnate de bistrițeanul Radu Vasile Pop. O sală plină a aplaudat eforturile considerabile ale acestui om, geniu în economie, bistrițean care a făcut cunoscut numele județului în toată țara, chiar și în străinătate.

Evenimentul, „întâlnirea teribilă”, așa cum a fost numit în sală, a fost prezentat într-o manieră relaxată, pe alocuri presărată cu umor (deși invitații probabil nu se așteptau la asta, fiind vorba de o știință exactă) de către Dacian Paladi. Pe rând, au luat cuvântul persoane care au marcat într-un fel sau altul existența profesională și nu numai a doctorului în economie, a pasionatului de fiscalitate, Radu Pop.

Ovidiu Frenț, prefectul județului Bistrița-Năsăud, a fost primul care a luat cuvântul și l-a numit pe Radu Pop „șeful serviciilor speciale de informații fiscale” și i-a apreciat acestuia munca. Alexandru Pugna, secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii și Identității Naționale, nu a putut fi prezent la eveniment, însă a transmis celor prezenți în sală un mesaj video. Ioan Țintean, Ioan Turc, prof. univ. dr. Adriana Tiron Tudor din cadrul FSEGA UBB Cluj-Napoca, Cristian Parasca, sunt doar câteva dintre persoanele care au luat azi cuvântul și au apreciat munca autorului, efortul uriaș pe care l-a depus și aportul pe care acesta îl aduce în materie de economie.

Radu Vasile Pop se află la cartea cu numărul 21 deja, iar informațiile pe care acestea le-au transmis și încă le transmit sunt, așa cum s-a subliniat și azi în sală, de interes major, atât pentru cei care activează în domeniu, cât și pentru studenți, dar și pentru toată lumea, noi fiind afectați de toate schimbările legislative care apar zilnic.

Astăzi, Radu Pop a lansat trei cărți: „Dicționarul Codului Fiscal”, „Dicționarul Codului de Procedură Fiscală” și „Aplicarea corectă a legislației fiscale”.

De o modestie rar întâlnită, Radu Pop a vorbit ultimul în cadrul evenimentului, a fost succint, el dorind doar să mulțumească tuturor celor prezenți și celor care au fost alături de el pe parcursul carierei sale. Acesta a subliniat scurt: „În tinerețe, eram fascinat de Tribuna Economică. M-a prins microbul, căci am ajuns la cartea cu numărul 21”.

Radu Vasile Pop a absolvit în anul 1991 Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj-Napoca, urmând apoi un masterat de Management Performant, pe care l-a terminat în anul 2004. Din anul 2011, Radu Pop este doctor în științe economie. Economia este un domeniu greu, solicitant, ceea ce nu l-a împiedicat pe autorul cărților lansate astăzi să exceleze și, ceva și mai important - să împărtășească din cunoașterea sa, lucru pentru care este cu atât mai apreciat.

7491 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro