Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  22 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015INCENDIAR: Muzicienii de la Popa Sapka au încheiat cu un concert electrizant Serbările Bistriţei Medievale (FOTO)

28/06/2015 23:18:21 Ioana BRADEA  
Explozie de energie și bună-dispoziție, ritmuri electrizante, coveruri célèbre precum Kalashnikov-ul lui Goran Bregovic într-o original variantă dar şi piese originale pline de frenezie au animat în această noapte pietonalul Liviu Rebreanu acolo unde sute de bistriţeni au dansat şi s-au bucurat de ultimul concert al Serbărilor medievale.

Timişorenii de la Popa Şapka – aflaţi pentru prima oară într-un concert la Bistriţa – au încheiat cu un concert electrizant Serbările Medievale care au ţinut oraşul în priză timp de trei zile. Bistriţenii au dansat, au aplaudat şi s-au străduit să cânte alături de muzicienii din Timişoara care şi-au fermecat audienţa cu piesele proprii care le-au adus atât de mult succes in Europa, dar şi cu celebre coveruri – cum a fost melodia lui Goran Bregovic – Kalashnikov, căreia muzicienii timişoreni i-au oferit o nouă şi originală orchestraţie.

Melodiile din folclorul balcanic, rusesc, românesc, ritmurile de balcan pop–ska, acordeonul, balalaika, trompeta, prezenţa şi vocea Ecaterinei, combinaţia de limbi (română, engleză, rusă, bulgară și găgăuză) i-au fermecat pe bistriţeni care au palaudat îndelung concertul muzicienilor.

Aceştia au străbătut 800 de kilometri, sosind la Bistriţa direct din Bulgaria, unde au participat zilele trecute la un festival iar organizatorii Serbărilor Bistriţei Medievale au aşteptat doi ani pentru a reuşi să-i aducă pe scena din central oraşului, ceea ce spune multe despre cât de solicitată este această trupă.

Popa Șapkă este una dintre puținele trupe românești care au răzbit peste granițele ţării, unde au reputat un uriaș succes la fiecare concert susținut în Austria, Ungaria, Bulgaria, Germania, Marea Britanie, Slovenia, Croatia, Macedonia, Serbia precum si în România.

Popa Șapkă a devenit în scurt timp preferata tuturor petrecerilor din oraș, piesele lor pline de energie ridicând de fiecare dată publicul în picioare. Stilul muzical electrizant – cu influente pop, ska, reggae, punk, rock, gipsy și folk, versurile pline de simboluri ce combină limbile română, engleză, rusă, bulgară și găgăuză, precum și instrumentele specifice (accordeon, trompetă, balalaikă) le-au adus o mulțime de fani și concerte.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro