Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  34 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015În sfârșit, Sângeorz – Băi își poate achita facturile restante pentru lucrările la infrastructura de turism balnear!

21/11/2012 14:43:09 Iulia STUPINEAN  
Împrumutul de la Trezoreria Statului în valoare de 13 milioane de lei va ajunge mâine în conturile Primăriei orașului Sângeorz – Băi! Banii vor fi folosiți pentru plata lucrărilor executate şi nedecontate în cadrul proiectului de reabilitare a infrastructurii de turism balnear.

Primarul orașului Sângeorz – Băi, Roland Venig s-a aflat astăzi la București pentru a semna alocarea împrumutului din Trezoreria Statului, aprobat în cadrul ședinței de Guvern din data de 14 noiembrie 2012. Este vorba de 13 milioane de lei, bani pe care administrația locală din Sângeorz – Băi îi va folosi pentru plata lucrărilor executate şi nedecontate în cadrul proiectului de reabilitare a infrastructurii de turism balnear.

Proiectul în cauză, în valoare totală de 8 milioane de euro este finanţat din fonduri europene, însă pentru a putea fi efectuată decontarea Consiliul Local, primăria Sângeorz-Băi trebuie să acopere plățile, din fonduri proprii.

“Noi așteptam acești bani și iată că astăzi îi primim! Mâine, suma de 13 milioane de lei va intra în contul primăriei noastre, iar vineri vom putea face plata lucrărilor executate”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul orașului Sângeorz – Băi, Roland Venig.

Reamintim faptul că lucrările din cadrul proiectului cu finanțare europeană au fost finalizate anul trecut și au vizat reabilitarea de străzi, alei şi parcări în orașele Sângeorz-Băi şi Turda, dar şi amenajarea unei staţii terminale pentru transportul urban de călători în Turda.

Investiţia se încadrează în obiectivul „Dezvoltarea infrastructurii de turism balnear pentru sporirea atractivităţii Regiunii Nord - Vest (Turda - Sângeorz-Băi)”, aprobat pentru finanţare în cadrul Axei Prioritare 5 a Programului Operaţional Regional (POR).

Potrivit proiectului de act normativ aprobat luna aceasta de Guvernul României, data scadentă a împrumutului de 13 milioane de lei alocat Primăriei orașului Sângeorz – Băi este 31 decembrie 2012.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro