Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  24 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Împăcare între Cârcu și Țintean. Cârcu a lipsit, într-adevăr, din motive medicale

15/07/2016 11:25:13 Ana ȘTEFĂNEL  
În cadrul conferinței de presă organizată astăzi de ALDE, președintele organizației, Ioan Țintean, a lămurit lucrurile în ceea ce-l privește pe Radu Cârcu - consilierul local care a lipsit de la ședința de constituire a CL Sîngeorz-Băi din motive medicale, lucru pe care Țintean nu l-a crezut atunci:

În cadrul precedentei conferințe de presă organizată de ALDE BN, care a avut loc în 7 iulie, Ioan Țintean susținea că așteaptă demisia lui Radu Cârcu pentru că acesta a absentat de la ședința de constituire a Consiliului Local Sîngeorz-Băi, aceasta fiind ultima strigare în cazul orașului pe care îl conduce acum Traian Ogâgău.

„Principiile mele personale diferă, în ideea că nu ar fi bine să îl susținem pe domnul Virgil Dumitru, pe care vor să îl susțină de viceprimar cei de la PSD. Subit, s-a întâmplat să se îmbolnăvească, am înțeles, în ziua, ora și data când s-a stabilit a treia strigare pentru constituirea consiliului orășenesc. I-am dat telefon, mi-a răspuns doamna Mirela Cârcu”, a fost declarația de atunci a lui Țintean.

Între timp, lucrurile s-au rezolvat în ALDE pentru că s-a dovedit că, într-adevăr, Radu Cârcu a avut o problemă medicală, având o programare în Cluj exact la acea dată, lucru pe care l-a susținut și soția acestuia, Mirela Cârcu, care a fost astăzi prezentă și ea la întâlnirea cu presa.

„S-a lămurit. Confirm faptul că am așteptat o demisie datorită sincopei pe care am avut-o cu ocazia constituirii Consiliului Local unde, domnul Radu Cârcu, din motive medicale pe care ni le-a prezentat nu a fost prezent la constituire, însă după o discuție, care a avut loc ieri, l-am invitat în Biroul Județean. Domnia sa încă o dată ne-a asigurat în fața plenului Biroului Județean că nu există nicio problemă și va face echipă cu majoritatea din care face parte, adică PSD, cu care avem protocol și alte persoane care am înțeles că sunt tot în această majoritate. În momentul când instanța de contencios va valida - pentru că noi nu mai depunem întâmpinare în aceste condiții - pe domnul Cârcu ca și consilier și va depune jurământul, majoritatea aceasta va depune proiect de hotărâre privind alegerea viceprimarului. Nu există la ora aceasta motiv pentru a fi sancționat domnul Radu Cârcu și după părerea mea, epopeea s-a încheiat”, a declarat astăzi Ioan Țintean susținut de soția lui Cârcu, președintele  Organizației de Femei ALDE, Mirela Cârcu.

În cadrul aceleiași conferințe s-a discutat despre intenția OFLDE de a atrage cât mai multe femei în politică și despre lista de candidați cu care ALDE va merge la alegerile parlamentare despre care s-a spus doar că va fi foarte lungă. De asemenea, un alt element de noutate este acela că primarul comunei Romuli, Ioan Monița, este primul pe lista pentru Senat și este susținut de toți primarii din ALDE din Bistrița-Năsăud. În ceea ce privește Camera Deputaților, Ioan Țintean își dorește să candideze: „Am avut o perioadă în care mă gândeam, dat fiind că acum am învățat și partea administrativă pe durata cât am exercitat funcția de prefect, plus multe lucruri pe care le-am învățat, cred că mi-ar prinde bine să-mi pun în aplicare ideile pe care le am, cel puțin în câteva acte normative”.

 

 

2650 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro