Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  60 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Hyundai suplimentează flota de autovehicule ix35 Fuel Cell

11/11/2016 12:12:50  
O flotă de 60 de autovehicule Hyundai ix35 Fuel Cell va fi livrată companiei start-up de taxi - Société du Taxi Electrique Parisien (STEP). Noile modele vor înlocui taxiurile convenţionale, obiectivul fiind reducerea emisiilor de noxe.

Hyundai ix35 Fuel Cell, primul model pe bază de hidrogen produs în masă, oferă o autonomie de 594 kilometri cu un plin de hidrogen Hyundai va livra 60 de autovehicule ix35 Fuel Cell companiei start-up de taxi - Société du Taxi Electrique Parisien (STEP) din Paris.

Acordul de înţelegere a fost semnat în cadrul ceremoniei de inaugurare a primei staţii de alimentare cu hidrogen din Offenbach, Germania, de la sediul central al Hyundai Motor Europa. Noua flotă va suplimenta cele cinci modele ix35 Fuel Cell oferite de producătorul auto în luna decembrie a anului 2015.

Taxiurile pe bază de pilă de combustibil reprezintă atât o soluţie pentru protejarea mediului, cât şi o alegere practică şi confortabilă pentru conducătorul auto şi pasageri”, a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa.

Emisii reduse cu peste 800 de tone

Comparativ cu un model diesel în regim de taxi, care înregistrează emisii de CO2 de 135 g/km şi 100.000 de kilometri parcurşi anual, cele 60 de autovehicule ix35 Fuel Cell vor contribui la reducerea gazelor de eşapament cu peste 800 de tone de CO2, evacuând doar vapori de apă.

Chiar şi atunci când este produs din gaz natural, hidrogenul reprezintă o sursă de energie mai curată decât oricare combustibil fosil: pentru aceeaşi distanţă parcursă, autovehiculele pe bază de hidrogen reduc emisiile de gaze cu efect de seră cu 20%, comparativ cu vehiculele cu ardere internă, fără a produce particule fine (funingine).

Până la 594 de kilometri cu un rezervor de hidrogen

ix35 Fuel Cell este primul model pe bază de pilă de combustibil produs în serie. În prezent, 300 de unităţi pot fi întâlnite pe drumurile europene din 12 ţări. Motorul electric generează 136 CP şi un cuplu maxim de 300 Nm, oferind posibilitatea de a parcurge până la 594 de kilometri cu un singur plin de hidrogen.

Proiectul Hydrogen Mobility Europe

Dezvoltarea modelului ix35 Fuel Cell este parţial finanţată de Hydrogen Mobility Europe, program sponsorizat de organizaţia Fuel Cell Hydrogen Joint Undertaking (FCH-JU). FCH-JU este un parteneriat public-privat care sprijină cercetarea, dezvoltarea tehnologică şi activităţile demonstrative în domeniul tehnologiilor pe bază de pilă de combustibil şi hidrogenului din Europa.

Pentru informaţii cu privire la ofertele de preţ a întregii game HYUNDAI vă aşteptăm la showroom-ul HYUNDAI din Bistriţa, cartier Viişoara, Nr. 302, sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0363-401-750

2112 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro