Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  106 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Hyundai Kona – premieră națională în cadrul Salonului Auto București & Accesorii

08/11/2017 14:35:58  
Bucuresti, 3 noiembrie 2017 – Hyundai Auto România prezintă, în premieră națională, Hyundai Kona, în cadrul Salonului Auto București & Accesorii, care se desfășoară la Romexpo – Pavilionul Central, în perioada 4 – 12 noiembrie 2017.

Gama Hyundai se extinde la nivel local cu noul Kona. Modelul se alătură Tucson, Santa Fe și Grand Santa Fe, devenind cel de-al patrulea membru al familiei Sport Utility Vehicle. Autovehiculul are un design avangardist și echipamente de top, fiind conceput pentru a veni în întâmpinarea clienților cu un stil de viață dinamic.

 

Cu peste 1,4 milioane de unități Hyundai de clasa SUV vândute în Europa încă de la lansarea primei generații Santa Fe, Kona vine să întregească acestă gamă, oferind acum clienților posibilitatea de a alege, în funcție de preferințe. Noul model dispune de cele mai recente tehnologii de siguranță și confort, propulsoare eficiente, în jurul cărora se conturează un design distinctiv, cu versiuni variate de culori ale caroseriei și ale tapițeriei”, a declarat Teodor Brusalis, director executiv Hyundai Auto Romania.

 

Partea frontală integrează grila tip cascadă, componenta noii identități vizuale Hyundai. Farurile duble - cu lumini de zi de tip LED amplasate deasupra farurilor cu LED adaugă o alură impresionantă. Plafonul în două nuanțe și paleta de 10 culori exterioare oferă 28 de posibilități de personalizare. Designul interior reflectă aspectul elegant al exteriorului. Comenzile pentru climatizare și controlul temperaturii sunt amplasate ergonomic pe consola centrală. În plus, volanul îmbracat în piele semiperforată, conferă un plus de eleganță habitaclului. Mai mult, echipamente precum: volanul încălzit, cheia inteligentă și butonul „Start” asigură confortul conducatorului auto. Scaunele dispun de reglaj electric pe opt direcții și de suport lombar reglabil pe două direcții, cele din față fiind echipate cu sistem de ventilație cu trei viteze, unic în acest segment.

 

Kona are o lungime de 4.165 mm și un ampatament de 2.600 mm. În plus, beneficiază de spațiu extins pentru pasageri și bagaje, dar și de compartimente suplimentare de depozitare. Zona disponibilă pentru picioare este generoasă, atât în partea din față (1.054 mm), cât și în spate (880 mm). Portbagajul, care are un volum de 361 litri (VDA 211), poate fi extins până la 1.143 litri.

 

Kona este disponibil în două versiuni de motoare turbo pe benzină, de cilindree redusă, caracterizate printr-un cuplu mare la turații mici și un consum redus de combustibil: T-GDi 1,0 litri si 120 CP (88 kW), cu o cutie de viteze manuală în șase trepte (consum de combustibil în regim combinat: 5,2 – 5,4 l/100 km; emisii de CO2 în regim combinat: 117 - 125 g/km) și T-GDi 1,6 litri și 177 CP (130 kW), cu transmisie automată în șapte trepte și dublu ambreiaj (7DCT) dezvoltată de Hyundai, plus tracțiune integrală (consum de combustibil în regim combinat: 6,7 l/100 km; emisii de CO2 în regim combinat: 153 g/km). Tracțiunea integrală transferă până la 50% din cuplu către roțile din spate, în situații speciale (aderență scăzută), beneficiind totodată de suspensie spate multi-link, pentru mai multă stabilitate în viraje. Gama va fi extinsă ulterior cu un nou motor turbodiesel cu patru cilindri, de 1,6 litri, cuplat la o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau automată 7DCT. În plus, în anul 2018 va fi introdusă și o versiune electrică a modelului.

 

Pachetul Hyundai SmartSense încorporează sisteme de siguranță precum: asistența la coliziune frontală (FCA) cu detectare pietoni; asistență la menținerea benzii de rulare (LKA) – standard; asistență pentru faza lungă (HBA); sistem de atenționare a conducatorului auto (DAW) – standard; sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW); sistemul de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea în marșarier (RCCW).

 

Modelul oferă funcții de conectivitate variate, precum: sistemul audio standard, cu ecran tactil LCD de 5 inchi, care include radio, conectivitate prin Bluetooth și USB; sistemul audio cu ecran tactil LCD de 7 inchi, care include camera video pentru marșarier cu linii de ghidare dinamică, conectivitate prin Bluetooth, Apple Car Play și Android Auto; sistemul de navigație cu ecran de 8 inchi, care include camera video pentru marșarier cu linii de ghidare dinamică, conectivitate prin Bluetooth, Apple Car Play, Android Auto, abonament pe șapte ani la serviciile LIVE, harți 3D și Lifetime MapcareTM. Mai mult, Kona dispune și de un suport pentru încarcare wireless prin inducție (standard Qi) pentru telefoane smartphone. Noul afișaj Head-Up Display (HUD) reprezintă o premieră pentru Hyundai, prin intermediul ecranului de 8 inchi fiind proiectate detalii relevante în câmpul vizual al conducătorului auto. HUD asigură lizibilitate excelentă și procesare rapidă a informațiilor.

 

Sistemul audio realizat de Krell, o premieră pentru Hyundai, este dotat cu opt difuzoare: două cu diametrul de 20 mm, patru cu diametrul de 160 mm, unul central de 100 mm și altul de 200 mm. Krell dispune de 45 W per canal, asigurând îmbunătățirea calității sunetului în habitaclu.

 

Pentru informaţii cu privire la ofertele de preţ a întregii game HYUNDAI vă aşteptăm la showroom-ul HYUNDAI din Bistriţa, cartier Viişoara, Nr.302 sau ne puteţi contacta la numerele de telefon 0754-333-008 / 0363-401-750

1715 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro