Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  82 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Hyundai demarează producția noii generații i30

19/12/2016 16:50:13  
Hyundai demarează producția noii generații i30 în cadrul fabricii din Nošovice, Republica Cehă. Proiectat și dezvoltat în Centrul de Cercetare & Dezvoltare din Germania, modelul va fi disponibil în rețeaua de distribuitori din Europa începând cu luna ianuarie 2017.

„Noul i30 reprezintă cel mai important model al gamei în Europa. Obiectivul nostru este de a înregistra rezultate pozitive precum cele obţinute prin intermediul generaţiilor anterioare i30, care au fost comercializate începând din anul 2008 în peste 800.000 de exemplare în Europa”, a declarat Thomas Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa.

 

Fabrica din Cehia

 

Producţia primei generaţii i30 a demarat în 2008, anul în care a fost inaugurată uzina. Pe lângă gama i30, aici sunt realizate şi modelele Tucson şi ix20. Datorită unui sistem de fabricaţie flexibil, autovehiculele pot fi asamblate pe o singură linie de producţie, capacitatea anuală fiind extinsă recent la 350.000 de unităţi. 

Pentru a răspunde exigenţelor consumatorilor din Europa, calitatea producţiei respectă cele mai înalte standarde. Uzina din Cehia are un număr de 3.300 de angajaţi, care utilizează 500 de roboţi high-tech pentru realizarea a 1.500 de unităţi pe zi. Autovehiculele sunt verificate în fiecare etapă a procesului de fabricaţie de 300 de inspectori de calitate, fiind testate pe pista proprie în momentul în care ies de pe linia de producţie. Încrederea în produsele gamei este susţinută de pachetul de cinci ani garanţie oferit de producător.

 

Noua generaţie Hyundai i30

 

Designul i30 urmăreşte limbajul specific mărcii, cu linii atent definite şi o formă sculpturală a caroseriei pentru un aspect atemporal. Grila frontală de tip cascadă reprezintă noul simbol al viitoarei game Hyundai. 

Noua generaţie i30 dispune de o serie de elemente de siguranţă activă, printre care sistemul autonom de frânare la detectarea pietonilor (AEB), pilotul automat inteligent (SCC), sistemul de asistenţă la menţinerea benzii de rulare (LKAS), cât şi sistemul de monitorizare a unghiului mort (BSD). Mai mult, modelul beneficiază de elemente de conectivitate, precum Apple CarPlay, Android Auto şi încărcător wireless.

Pentru sporirea eficienţei şi a manevrabilităţii, i30 dispune de o gamă variată de propulsoare, inclusiv motoarele turbo pe benzină - de 1,4 litri, în patru cilindri, care dezvoltă 140 CP şi de 1 litru, în trei cilindri, care livrează 120 CP. 

 

Detalii despre procesul de fabricaţie a autovehiculului pot fi vizualizate într-un film de prezentare accesând link-ul de mai jos:

//www.youtube.com/watch?v=s9JwEeX-_wI&feature=youtu.be

Despre Hyundai

 

Hyundai Auto România, parte a Grupului Ţiriac, este reprezentantul mărcii Hyundai în România din anul 1994 şi aduce pe piaţa naţională nouă modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât şi din cea a autovehiculelor comerciale. Fondată în 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat în Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producător auto la nivel mondial începând din anul 2007.

 

Pentru informaţii cu privire la ofertele de preţ a  întregii game HYUNDAI vă aşteptăm la showroom-ul HYUNDAI din Bistriţa, cartier Viişoara, Nr. 302 sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0363-401-750

 

CENTRAL MOTORS

 

 

 

 

 

 

1642 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro