Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  42 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Horoscop luna septembrie 2012

28/08/2012 18:50:49  
Luna septembrie influenteaza zodiile datorita retrogradarii lui Pluto in Capricorn. Aceasta miscare de planete rezolva multe probleme vechi si reuseste sa ne relaxeze, pentru a scapa de o serie de probleme din trecut. Este o perioada favorabila pentru toate zodiile, insa cei nascuti in zodia Gemeni si Varsator vor avea de castigat mult financiar.

BERBEC

Dragoste

Este o perioada propice sa va indragostiti. Luna septembrie va este favorabila pentru a va dezvolta din punct de vedere sentimental si veti uita toate neplacerile inimiii din ultima vreme.

Cariera si bani

Aceasta conjunctura insa va pune in dificultate la locul de munca pentru ca va cam pierdeti capul. Din aceasta cauza veti avea de suferit din punct de vedere financiar.

Sanatate

La capitolul sanatate insa, stati cum nu se oate mai bine. Datorita faptului ca sunteti mai linistiti, veti trece peste neplacerile abdominale si renale de care ati suferit in ultima vreme.

TAUR

Dragoste

Taurii se dedica vietii de familie si, chiar daca partenerul de cuplu pare un pic mai absent, vor reusi sa starneasca armonie in casa. Este o perioada propice pentru calmarea sentimentelor si prioritizare.

Cariera si bani

Datorita calamiei sentimentale, sunteti mult mai energici la locul de munca iar eforturile voastre vor fi rasplatite pe masura. Va puteti bucura si de castiguri substantiale din alte surse.

Sanatate

Sanatatea, pe de alta parte, va joaca feste. Diferentele de temperatura va pot cauza neplaceri respiratorii si puteti sa contactati virusuri de sezon care sa va puna la pat. Asadar, mare atentie la sanatate!

GEMENI

Dragoste

Pentru voi, totul merge perfect pe plan sentimental. Desi atat voi cat si partenerul sunteti epuizati din cauza muncii, armonia din cuplu va faceti sa mergeti inainte cu optimism. Veti avea surpriza insa sa fiti curtati din nou de iubiri trecute.

Cariera si bani

Cariera nu va mai da atatea batai de cap, desi banii vin din toate partile. Este exact genul de viata de care aveti nevoie in aceasta perioada, mai ales dupa toate greutatile prin care ati trecut.

Sanatate

Aceasta perioada este atat defavorabila, ca va face si sa scapati de afectiunile pulmonare si de oboseala care v-au dat bataie de cap in ultima vreme. Insa, din cauza faptului ca sunteti distrati, riscati sa ignorati normele sanitare de bun simt si sa contactati vreo bacterie. Asa ca mare atentie la igiena personala.

RAC

Dragoste

O perioada buna de acalmie in cuplu pentru Raci. Cei singuri insa, isi vor gasi cu siguranta partenerul mult cautat. veti avea parte de surprize din partea persoanei iubite, surprize care va vor binedispune.

Cariera si bani

Desi in momentul de fata cariera cam stagneaza, banii vin din toate partile. Nici voi nu va puteti explica cum de se intampla acest lucru, desi va convine foarte mult. Este metoda astrelor de a va demonstra ca perioada grea a trecut si ca este timpul sa va relaxati.

Sanatate

La capitolul sanatate, stati excelent si acest lucru va surprinde nespus de mult.

LEU

Dragoste

Aveti noroc ca partenerul de viata inca va mai suporta. ar trebui sa lasati deoparte ifosele pentru a ramane alaturi de persoana iubita. Pana si voi insiva va dati seama ca exagerati de multe ori in relatie cu tot felul de cerinte absurde.

Cariera si bani

Starea de nervozitate cauzata de tenisiunile in cuplu va ajuta sa prosperati pe plan profesional. Din pacate, din cauza energiei negative pe care o degajati, nu veti avea parte de cresteri de venit decat daca demonstrati ca sunteti mai flexibili.

Sanatate

Daca veti continua sa va consumati atat de mult, este posibil sa suferiti afectiuni ale ficatului. Incercati sa va relaxati mai des!

FECIOARA

Dragoste

V-ati saturat de monotonie asa ca in septembrie veti experimenta cat se poate de mult. Daca sunteti intr-o relatie, mai mult ca sigur ca ii veti pune capat pentru a avea parte de noi experiente. Si nu va veti da in laturi mai de la nimic!

Cariere

Este posibil sa primiti o promovare, mai ales datorita disponibilitatii de care dati dovada. In ultima vreme ati castigat aprecierea sefilor si asta se va vedea si in portofel.

Sanatate

Mare atentie luna aceasta la afectiunile musculare. Umiditatea din atmosfera si scaderea temperaturii va pot afecta la nivel reumatic.

BALANTA

Dragoste

Balantele sunt oameni foarte ocupati si de aceeea nu au timp sa se gandeasca la viata sentimentala.

Cariera si bani

Balantele se dedica in totalitate serviciului si bine fac, mai ales ca au nevoie mare de bani. Si banii nu vor intarzia sa vina, mai ales dupa toate eforturile depuse.

Sanatate

Timpul ramas pentru relaxare va fi cu totul insignifiant si va duce la afectiuni ale ficatului si posibile migrene. ar trebui sa va relaxati un pic!

SCORPION

Dragoste

Luna aceasta va favorizeaza din punct de vedere sentimental, fata de luna trecuta. Veti reusi sa treceti peste greutati alaturi de partener si va veti bucura de intelegerea acestuia. Ar trebui sa profitati de situatie, fara sa va puneti intrebari.

Cariera si bani

La munca, lucrurile nu sunt tocmai roz, insa pana la urma veti reusi sa treceti cu bine peste probleme. Desi va veti chinui destul de mult, veti reusi sa obtineti marirea salariala dorite. O veste buna vine si pentru cei care nu au loc de munca, in sensul ca vor gasi, pana la urma, o slujba.

Sanatate

Mare atentie la afectiunile cauzate de oboseala. Incercati sa va menajati organismul si sa va odihniti cat puteti de mult!

SAGETATOR

Dragoste

Din pacate, luna aceasta, este posibil sa suferiti o deceptie in dragoste. Fie ca nu va bucurati de atentia persoanei pe care o doriti fie ca ramaneti singuri, vor exista ceva tensiuni in casa dragostei. Nu trebuie insa sa va descurajati pentru ca, asa cum se intampla mereu, tot raul este spre bine.

Cariera si bani

Perioada nefasta prin care treceti va face sa dati rasol la locul de munca. Din fericire insa, aveti parte de intelegerea superiorilor si reusiti sa treceti usor peste toate greutatile. La capitolul financiar nu se intrevad schimbari nici in rau, dar nici in bine.

Sanatate

Sanatatea va joaca feste, avand in vedere problemele sentimentale. Ar trebui sa incercati sa vorbiti cu amicii vostri cei vechi, pe care i-ati cam ignorat in ultima vreme, pentru a indulci amarul. O stare psihica proasta poate duce la slabirea intregului organism si nu de asta aveti nevoie acuma.

CAPRICORN

Dragoste

Capricornii sunt afectati de retrocedarea lui Pluto si astfel vor reusi sa isi rezolve toate problemele sentimentale si sa isi gaseasca linistea sufleteasca.

Cariera si bani

Va puteti astepta la castiguri surprinzatoare desi la locul de munca situatia nu este chiar roz. In ciuda acestui lucru, reusiti sa va detasati si bine faceti!

Sanatate

Cu sanatatea stati bine si este posibil chiar sa simtiti un plus de energie. Trebuie insa sa nu ignorati nevoia de odihna si sa nu va consumati prea tare cand vine vorba de problemele de la locul de munca.

VARSATOR

Dragoste

Persoana iubita va este mai draga decat oricand si nu doriti decat sa o satisfaceti. Va dati seama de sacrificiile pe care le face pentru a multumi pe toata lumea si acest lucru nu face decat sa va starneasca iubirea si mai mult.

Cariera si bani

Desi munciti parca de doua ori mai mult, rezultatele va multumesc. In sfarsit, dupa mult timp, simtiti ca munca va este rasplatita corespunzator si ca puteti sa va bucurati de castiguri.

Sanatate

Este posiobil sa suferiti o raceala slaba din cauza faptului ca se schimba vremea, insa nu veti pati nimic grav in luna sptembrie. De fapt, Tot anul acesta va este favorabil din punct de vedere al sanatatii.

PESTI

Dragoste

Din cauza ca sunteti foarte ocupati, tindeti sa ignorati persoana iubita si acest lucru va avea repercursiuni. Incercati sa va calmati sufleteste si sa petreceti mai mult timp cu cei dragi.

Cariera si bani

Munca si nevoia acuta de bani va termina psihic. Va zbateti prea tare si este posibil sa dati gresiti destul de grav la un moment dat. Pentru a avea rezultate bune, incercati sa va calmati.

Sanatate

Daca celelalte domenii sunt tensionate, sanataea voastra este de fier. Faceti fata tuturor provocarilor si va simtiti mai puternici decat oricand.

Citește mai multe articole interesante aici http://www.lyla.ro/

5418 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro