Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  60 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Handbal: Fetele de la CSM Bistrița, victorie la 3 goluri în deplasarea de la Pitești: 25-28 (11-11)

29/09/2014 14:31:12 SPORTUL BISTRITEAN  
A doua etapă a Campionatului Diviziei A la handbal feminin a programat la Pitești, întâlnirea dintre SCM din localitate și CSM Bistrița, ambele echipe abordând această partidă după înfrângeri suferite în prima etapă.

A fost o partidă care a stat sub semnul echilibrului până în minutul 43, când bistrițencele s-au desprins la 3 goluri avantaj pe tabelă, avantaj care s-a menținut și la fluierul de final al celor doi arbitri.

Gazdele înscriu pentru 1-0, bistrițencele conduc cu 2-1 și 3-2 în minutul 7, piteștencele întorc scorul 5-3, 6-4 în minutul 14, iar după 6-6 și 7-7 CSM-ul se distanțează la 3 goluri, scor 7-10 și 8-11 în minutul 26, pentru ca prima repriză să se termine la egalitate, scor 11-11.

După pauză se merge la egalitate, ambele echipe alternând la conducere până în minutul 43 când bistrițencele se distanțează la 3 goluri diferență. Bistrițencele măresc diferența la 4 goluri în minutul 47, scor 22-18, la 5 goluri în minutul 58, scor 23-28, pentru ca finalul partidei să consemneze scorul: SCM Pitești – CSM Bistrița 25-28. 

Lotul folosit de Horațiu Pașca și Radu Moldovan:  Roxana Caragea, Andreea Covaci,  Elisabeta Cadar(12 goluri), Irina Boiciug(4), Denisa Dorhoi(2), Mădălina Mândru,  Raluca Buia, Simina Vezentan(3), Cristina Andriță(3), Cristina Cămărășan, Carla Puta, Bianca Zegrean(4), Andreea Bolog.

Horațiu Pașca, antrenor:” O primă repriză echilibrată, cu dese răsturnări de scor, în care fiecare echipă s-a aflat alternativ la conducerea jocului, o repriză în care noi am ratat 4 aruncări de la 7 metri și 3 contraatacuri. Echilibrul s-a menținut și după pauză, până în minutul 43 când după un joc foarte bun al fetelor am reușit să ne desprindem la 5 goluri diferență pe tabelă, pentru ca pe final să jucăm puțin cu frică și la trecerea timpului, gazdele reducând din diferență. Încet- încet la Bistrița se formează o echipă în adevăratul sens al cuvântului și sper ca lumea să aibă răbdare cu noi. Felicit fetele pentru modul cum au abordat prtida de la Pitești și pentru sacrificiile pe care le fac pentru ca această echipă să rămână în viață. Ne-am bucurat pentru victorie și de astăzi o luăm de la capăt pentru că ne așteaptă un joc extrem de greu cu CNEO Rm. Vâlcea, echipă care are în componență 6 campioane mondiale de junioare și care joacă împreună de vreo 4 ani ”.

2976 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro