Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  36 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Grădiniță europeană pentru copiii din Telciu!

29/10/2012 13:51:32 Iulia STUPINEAN  
Grădinița din comuna Telciu a fost recepționată luni, 29 octombrie, într-o atmosferă festivă. Clădirea care va adăposti de acum înainte 6 grupe de preșcolari a fost realizată printr-un proiect integrat, finanțat din fonduri europene.

Lucrările la grădinița din comuna Telciu au început în primăvara anului trecut și au fost finalizate zilele trecute, execuția fiind asigurată de societatea MIS Grup Anieș. Pe lângă construcția ca atare, finisaje interioare și exterioare, clădirea a fost dotată și cu mobilierul adecvat: de la măsuțe și pătuțuri, până la dulăpioare pentru cei mici. Întreaga investiție a ajuns la peste 500.000 de euro și a fost cuprinsă într-un proiect integrat pe Măsura 322 privind Planul Național de Dezvoltare Rurală, proiect în valoare totală de 2,5 milioane de euro.

“Acum suntem gata cu grădinița și o putem da în folosință. Va fi o grădiniță de șase grupe cu câte 18 copii fiecare, îndrumați de șase educatoare. Cinci grupe vor fi cu program normal iar una cu program prelungit”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Telciu, Sever Mureșan.

Proiectul integrat pe Măsura 322 din comuna Telciu include pe lângă construirea grădiniței și asfaltarea a 3 km de drum, introducerea rețelei de canalizare, realizarea unei stații de epurare a apelor menajere precum și dotări necesare Ansamblurilor Folclorice Sălăuța și Sânzienele Telciului. O mare parte dintre aceste obiective sunt deja finalizate, urmând ca luna viitoare să aibă loc și recepția la rețeaua de canalizare, lucrare realizată de ACI Bistrița.

6312 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro