Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  34 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Gloria aproape de colaps! Sâmbătă ar putea fi ultimul meci după 92 de ani de istorie!

19/09/2014 09:46:20 SPORTUL BISTRITEAN  
Gloria nu găsește surse de finanțare nici la nivelul ligii a treia și e foarte aproape de a se retrage din campionat. Conducătorii nu au reușit să găsească bani de salarii nici măcar în prima lună de la înființarea noii echipe.

Gruparea condusă acum de juristul Cristian Stanciu a lăsat în urmă datoriile uriașe ale clubului, datorii de care continuă să se ocupe Alexandru Hatfaludi și Vasile Urs. Dar nici așa, plecată aproape de la zero, noua structură nu poate funcționa.

Stanciu are nevoie acum de 12.000 de euro pentru a plăti salariile antrenorilor și jucătorilor pe luna august, o sumă foarte mică față de fondul de salarii pe care îl avea clubul în Liga 1 sau Liga 2. Însă nu găsește acești bani și nici nu știe unde i-ar mai putea căuta.

 Aseară, jucătorii și antrenorii și-au cerut banii pe care trebuiau să-i primească în 15 septembrie și au fost la un pas de a decide să nu joace în etapa de sâmbătă. Până la urmă au hotărât să intre pe teren cu banderole pe braț, ca ultimă formă de a atrage atenția.

”Toate ușile ne sunt închise. Oamenii de afaceri care au promis la început că vor susține startul noii echipe nu mai vor să o facă iar primăria ne-a păcălit și nu mai dă ce a promis. E jenant să nu găsim bani nici pentru Liga a treia, dar asta e situația. Din păcate, acesta ar putea fi ultimul meci al Gloriei după 92 de ani de istorie”, spune președintele Cristian Stanciu.

Sâmbătă, de la ora 17.00, Gloria întâlnește la Bistrița formația CSM Sighetu Marmației, în etapa a 4-a a Ligii a treia.

Citeşte mai multe ştiri din sport pe http://www.sportulbistritean.ro/.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro