Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  30 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Geea, spune-ne azi la microfon ce ai făcut tu REAL pentru Bistrița!

04/05/2012 10:16:02 Claudia ANDRON  
Eveniment mare astazi, la Polivalentă. PD-L-ul își lansează candidații la locale. Printre ei și Geea, o fată strălucitoare, care vrea să facă ceva real pentru Bistrița - după cum a declarat la depunerea candidaturii. Zău așa, păpușă?! Nu vrei să ne spui ce ai făcut, real, la Consiliul Județean în ultimii 4 ani? Fă-o la microfon, să auzim cu toții.

Mă tot chinui să înțeleg care sunt criteriile de selecție atunci când se întocmesc listele pentru o demnitate publică, fie ea și de consilier local al unui orășel precum Bistrița. Adică ce trebuie să fi făcut? Ce calități te recomandă? Trebuie să fi demonstrat ceva în ultimii 4 ani, în cazul în care partidul te-a pus deja să confirmi într-o funcție publică, sau e suficient numai să te faci că lucrezi?!

PD-L Bistrița-Năsăud m-ar scoate dintr-o mare ceață dacă mi-ar spune care au fost calitățile pentru care Geea Balazsy Titieni a fost trecută chiar și pe poziția 7 în lista pentru Consiliul Local Bistrița, care îi dă dreptul să emită păreri publice despre Bistrița. E tot ce are mai bun PD-L-ul pentru această poziție?!  Oare experiența de consilier personal al lui Liviu Rusu s-o fi recomandat?!

Personal, cred că i-a făcut în patru ani mai multe deservicii lui Liviu Rusu și a contribuit din greu inclusiv la linșarea lui mediatică și crearea unei aure de stăpân absolut al CJ, sabotându-l sistematic din pur dezinteres față de șansa primită și, de ce nu, o lene colosală - bine răsplătită din banii statului.  

O vreme, ca sa-și justifice banii încasați și un spor de funcție, a fost vreo doi ani purtător de cuvânt al CJ. Niciodată nu știa nimic din ce o întrebau ziariștii și îi lua săptămâni să se informeze pentru o declarație oficială despre lucruri aproape banale din activitatea instituției. Scuza preferată, șoptită cu o mină gravă?! ”Președintele nu vrea! Nimic nu mișcă fără să știe el! Ce să fac?!” Nu fă nimic și așa îți vine salariul, de ce sa te mai obosești!

Că l-a sabotat pe președinte sau partidul care a pus-o în funcție, prea puțin mă interesează! Să se saboteze unii pe alții până nu mai pot. Totuși, când cineva vine vorba de sabotarea județului, permiteți-mi să-mi pierd răbdarea cu nulitățile politice aciuate vremelnic în funcții publice. Și, ca să argumentez, am să vă reamintesc celor care ați uitat declarația Elenei Udrea făcută în standul județului la Târgul de Turism din martie 2010, când a promis 200.000 de Euro pentru promovarea turismului, încântată fiind de ceea ce a văzut la standul județului (la care cu onor am contribuit, alături de alți voluntari entuziasmați ca și mine). Geea Balazsy Titieni trebuia să scrie acel proiect. Să ne spună nouă astăzi, la microfon, de ce nu a scris acel proiect și de ce a ratat județul acea finanțare.

Spre deosebire de ea și de greii din PD-L, aflați pe cai mari și cu toți așii în mânecă, primarul Bistriței, cel pe care-l acuza Geea voalat la depunerea candidaturii că n-ar fi făcut nimic pentru Bistrița, îi reamintesc, într-o încercare de a așeza adevărul și bunul  simț la locul lui, că a făcut un proiect cu finanțare europeană pentru promovarea Cetății Medievale Bistrița, pe care între timp l-a și implementat. Am motive puternice să cred că a fost susținut și de Ioan Oltean, care astfel a susținut un proiect al unui primar PSD, se poate spune, spre binele cetății.

De ce Ioan Oltean nu a susținut în fața Elenei Udrea și acel proiect de promovare al județului și Consiliul Județean a ratat cei 200.000 de Euro?! Simplu! Pentru că nu a scris nimeni, niciodată, acel proiect. Liviu Rusu sau Ioan Oltean nu scriu proiecte, cum nici Ovidiu Teodor Crețu nu scrie. Sunt angajați care fac asta, cum ar fi Geea. Dar Geea era prea ocupată de imaginea ei în oglindă și de scuze ieftine ca să facă puțin măcar din ce trebuia pentru banii primiți lunar 4 ani la rând din bugetul județului.

Acum aruncă vorbe goale, uitând că această singură calitate a ei ( de a vorbi mult și nimic) îi poate aduce mari deservicii atunci când nu are în spate fapte care să-i întărească sau legitimeze vorbele.

Geea, astăzi, la microfon, la lansarea candidaturii, spune-ne cu glas tare: tu ce ai făcut, concret, pentru bistrițeni cât ai lucrat în Consiliul Județean? Un singur lucru.

Ca să fii fericită și să nu ne suni că n-arăți bine, ți-am pus fotografia cea mai strălucitoare din arhivă, cea de la Femeia europeană - de lux edition. Mulțumită, nu?!

Geea este încă un exemplu trist că tinerii nu confirmă întotdeauna în funcții publice deși au toate informațiile, energia vârstei și chiar susținere politică, iar tentația ar fi mare să credem că ei pot face mai mult și mai bine decât ”garda veche”. Asta nu-i dă dreptul însă la un populism ieftin, în care să afirme că vrea să facă ceva REAL pentru Bistrița, cât timp 4 ani n-a mișcat, REAL, nici un deget.

9063 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro