Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  139 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO/VIDEO: TRAGEDIE în Mureșenii Bârgăului! Un bărbat a dat foc la grajd, după care s-a sinucis!

02/03/2018 13:03:32 Bianca SARA  
Un bărbat de 44 de ani din Mureșenii Bârgăului a hotărât să își încheie socotelile cu viața. Înainte de a se spânzura, a dat foc la grajd și la o altă anexă. Acesta a fost descoperit de cumnatul lui. Bărbatul era tatăl a doi copii de liceu.

Un apel la 112 solicită pompierii să întervină la un incendiu în localitatea Mureșenii Bârgăului. Focul ardea violent la o gospodărie unde locuiesc un bărbat de 44 de ani, soția acestuia și cei doi copii adolescenți. Primul alarmat de fumul gros a fost chiar cumnatul bărbatului, care a ajuns la anexele incendiate și a dat alarma.

După ce a alertat pompierii, bărbatul a intrat și într-o altă clădire ce compunea gospodăria, unde l-a găsit pe cel care locuia acolo, spânzurat de o grindă. Acesta se afla singur acasă, soția fiind la muncă, iar cei doi copii adolescenți cel mai probabil la școală.

Auzind că îi arde grajdul, soția bărbatului care muncea la un magazin din localitate, a fugit acasă. Șocul a fost cu atât mai mare cu cât aceasta și-a găsit soțul spânzurat, în casă.

Conform localnicilor, bărbatul de 44 de ani a dat foc la grajd, după care s-a dus și s-a spânzurat. Acesta era cunoscut ca având probleme cu alcoolul. Cei doi soți aveau împreună doi copii, ambii la liceu.

UPDATE:

Se pare că bărbatul, împreună cu familia sa, locuiau de fapt în gospodăria cumnatei sale, care deține și magazinul la care lucrează femeia, rămasă acum văduvă. Bărbatul este de loc din Dipșa, acolo având o gospodărie proprie. 

Incendiul a fost localizat, se lucrează pentru lichidare. Suprafața totală afectată de incendiu este de aproximativ 170 - 180 mp (șură - grajd, anexă) animalele au fost evacuate de săteni, înainte să ajungă echipajele de intervenţie. La locul indicat au fost direcționate 4 echipaje de stingere cu autospeciale de intervenţie (trei acţionează pentru stingere, iar o autospecială le alimentează). Din cauza drumului impracticabil - gheață, zăpadă - autospecialele au putut ajunge doar la aproximativ 200 - 300 de m de locul incendiului, fiind necesar un dispozitiv de furtunuri pentru a interveni cu apă. În casa de locuit, amplasată în apropierea anexelor afectate, echipajele de intervenţie ale pompierilor și polițiștii au găsit un bărbat (cca. 45 de ani) decedat. Echipajul de terapie intensivă SMURD a fost nevoit să declare decesul. Pompierii militari de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului, respectiv Detaşamentul de Pompieri Bistrița, au acționat pentru localizarea incendiului și pentru a împiedica extinderea acestuia la casa în care a fost găsit bărbatul - imobilele fiind amplasate la distanță mică unul faţă de celălalt.”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU BN, Marius Rus.

Cei doi soți aveau împreună un băiat de 16 ani și o fată de 14 ani.

UPDATE 2

La două ore de la izbucnirea incendiului, la anexa gospodăriei, pompierii încă se luptă să stingă focul, acesta manifestându-se cu flacără deschisă!

 

UPDATE 3:

Vecinii bărbatului nu își pot explica ce l-a determinat pe bărbat să incendieze grajdul și o căsuță din gospodăria cumnatei sale, și să își ia viața. Acesta nu era în niciun conflict cu nimeni, însă avea de ani buni probleme serioase cu alcoolul. Cel mai probabil și în momentul în care a incendiat gospodăria, bărbatul era sub influența alcoolului. 

Problemele cu alcoolul au și determinat-o pe soția să ia decizia de a se despărți de mai multe ori. Acesta devenise violent inclusiv cu copiii săi adolescenți. Despărțirile însă nu țineau, cei doi ajungând să se împace de fiecare dată. 

18979 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro