Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  22 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO: Jandarmii bistrițeni și-au deschis larg porțile. Sute de copii i-au admirat

29/03/2018 08:31:40 Cristina MILEA  
Au avut voie să intre în mașini și să învârtă volanul, au urcat pe atv-ul jandarmilor montani şi au cântărit cu admirație puștile și pistoale lor, au invadat biroul inspectorului şef și au făcut cunoştinţă cu Saşa, Dona şi Zara - cele mai îndrăgite jandarmeriţe necuvântătoare. Sute de copii, elevi și tineri s-au visat ieri jandarmi:

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud şi-a deschis ieri porţile pentru toţi cei care au dorit să îi viziteze pe jandarmi, la ei acasă.

Peste 300 de elevi au dorit să afle mai multe despre meseria de jandarm şi activităţile pe care le desfăşoară aceştia zi de zi, în sprijinul oamenilor. Grupurile sosite pe rând în curtea instituţiei au vizitat sediul unde jandarmii îşi desfăşoară activitatea, au intrat în biroul inspectorului şef, în sala de pregătire sau în vestiarul Detaşamentului 1 Mobil.

Ulterior, în curte elevii au putut intra în autovehicule, au urcat pe atv-ul jandarmilor montani şi au probat materialele din dotare ale jandarmilor. Totodată, oaspeţii au făcut cunoştinţă cu Saşa, Dona şi Zara - cele mai îndrăgite jandarmeriţe.

Ziua Porţilor Deschise a fost organizată, în paralel, şi la sediile Jandarmeriei din Beclean şi Năsăud.

La finalul vizitei, în curtea inspectoratului, toţi cei prezenţi au asistat şi la un exerciţiu demonstrativ specific, pregătit de către Detaşamentul 1 Mobil Bistriţa, care a fost foarte apreciat de către publicul prezent.

Activităţile dedicate publicului larg, continuă și astăzi, 29 martie, la Beclean - unde toţi cei interesaţi de activitatea jandarmilor vor putea să îi întâlnească în parcul din zona centrală a oraşului. Aici, între orele 12:00 - 15:00, va fi organizat un nou Punct de Informare destinat cetăţenilor de orice vârstă.

Vineri, 30 martie, iubitorii muntelui sunt aşteptaţi la sediile Jandarmeriei Montane din Rodna şi Piatra Fântânele, pentru a-i putea vedea pe jandarmii montani la ei acasă. Vor fi expuse materialele specifice şi autovehiculele folosite de aceştia în misiunile din mediul montan. La aceste activităţi vor fi prezenţi şi câinii de serviciu ai jandarmilor bistriţeni a căror exerciţii constituie mereu un punct de atracţie pentru vizitatorii de toate vârstele.

Activităţile dedicate Zilei Jandarmeriei Române 2018, continuă în anul Centenarului, cu vernisajul Expoziţiei Aniversare, intitulate sugestiv: 100 de ani de Jandarmerie în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Expoziția va fi organizată luni, 02 aprilie de la ora 11:00, cu sprijinul Arhivelor Naţionale - Serviciul Judeţean Bistriţa-Năsăud, la sediul acestei instituţii, din strada Gării, nr. 3-5. Expoziţia va putea fi vizitată timp de o săptămână.

Ziua Jandarmeriei Române va fi sărbătorită la Bistriţa, marţi 03 aprilie 2017, de la ora 12:00 pe Pietonalul Liviu Rebreanu, moment care constituie punctul culminant al activităţilor premergătoare organizate cu acest prilej.

Astfel, la împlinirea a 168 de ani de la înfiinţarea acestei arme, veţi putea asista la un ceremonial militar specific, veţi putea vedea tehnica folosită de jandarmi în diferite misiuni, dar şi autovehiculele aflate în dotarea inspectoratului, se mai precizează într-un comunicat al Compartimentului Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul Jandarmeriei Bistrița.

1026 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro