Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  175 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO- VIDEO Cu mici peripeții, superba rochie care a îmbrăcat-o pe Miss World 2015 a ajuns și a putut fi admirată și la Bistrița

24/03/2016 22:15:48 Bianca SARA  
Rochia albastră cu broderie și paiete, purtată de Miss World 2015 și creată de Tina Olari a putut fi admirată în această seară la Bistrița, în cadrul evenimentului Atipic Beauty. Bistrița este a doua locație unde este expusă această rochie, după Milano.Toți cei prezenți la eveniment au ținut neapărat să se imortalizeze cu piesa vestimentară păzită.

Designerul Tina Olari a luat parte astăzi la Atipic Beauty, defilând alături de organizatoarea acestui eveniment și ea în scaun rulant. Bistrițeanca, ce a uimit lumea internațională a modei cu creațiile sale, a şi realizat o parte din rochiile purtate de fetele în scaune rulante.

„Am simțit că trebuie să las toată munca de la Barcelona și să vin în această seară aici. Faptul că rochiile care au fost purtate pe marile scene, la nivel de Miss, au strălucit în această seară aici m-a mulțumit foarte tare”, a declarat Tina Olari.

Aceasta a ținut să le dea posibilitatea bistrițenilor să admire și rochia pe care a purtat-o Miss World 2015 la încoronare. Ținuta vestimentară era cât pe ce să nu mai ajungă la Bistrița, după ce creatoarea de modă a uitat-o la Barcelona.

„Pentru că sunt un artist boem, am uitat exact această rochie la Barcelona. Cu multă luptă din partea Gabrielei Montoiu, am reușit să avem rochia la eveniment, cu exact o oră înainte”, mărturisește Tina Olari.

Rochia a fost intens admirată de către cei prezenți la eveniment, care au profitat de ocazie și s-au imortalizat cu piesa vestimentară, dar și cu creatoarea acesteia. Toate mișcările erau atent supravegheate de două gărzi de corp, poziționate de o parte și de alta a rochiei.

Spaniolii consideră rochia de la Miss World, bun de patrimoniu național

Rochia expusă astăzi la Bistrița și bine păzită este tip sirenă și are culoarea cerului. Aceasta este realizată dintr-o broderie cu aplicații de paiete și dantelă, la care se adaugă și mătase invizibilă.

Ținuta pe care a purtat-o Miss World 2015 a fost realizată de către Tina Olari în doar două săptămâni și a ajuns la modelul spaniol cu o săptămână înainte de gală competiției. Designerul bistrițean a hotărât și ce culoare trebuie să fie aceasta și ce materiale trebuie folosite, fără a se consulta cu modelul spaniol, însă Miss World 2015 a îndrăgit-o din prima clipă. 

Mireia Lalaguna va purta această rochie și la întâlnirea cu regina Spaniei, dar și la celelalte evenimente la care va participa în calitate de Miss World 2015. Ulterior, aceasta va fi donată unui muzeu din Spania.

„Spaniolii consideră rochia Mireiei patrimoniu național, pentru că este un titlu istoric, pentru că nu au avut niciodată o câștigătoare a unui asemenea concurs de miss. Așa că am decis să o donez la muzeu”, explică Tina Olari.

 

4285 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro