Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  16 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO Atmosfera de „Game of Thrones” și acrobațiile spectaculoase cu foc au pus stăpânire pe Cetatea Bistriței

24/06/2016 23:05:02 Bianca SARA  
Cei care au ajuns în această seară în centrul istoric al Bistriței au avut parte de o surpriză cel puțin plăcută. Bordo Sarkany, alături de domnițele de la Nosa și cei de la SiriuS au reușit să aducă în inima cetății, atmosfera celebrului serial „Game of Thrones”: muzica fiind completată cu dans medieval și acrobații cu foc.

Cetatea Bistriței prinde viață zilele acestea, bistrițenii având ocazia să vadă cum se trăia acum câteva sute de ani, cum se îmbrăcau locuitorii din aceste părți și chiar ce muzică ascultau.

Serbările Bistriței Medievale au început astăzi la prânz, punctul culminant având loc abia la ceas de seară. Atunci, pe cetate au pus stăpânire ungurii de la Bordo Sarkany, care parcă erau rupți din altă lume: îmbrăcați în spiriduși sau clovni, muzicienii au reușit să ne ducă cu gândul la celebrul serial „Game of Thrones”, cu baladele lor medievale.

Spectacolul a fost completat de domnițele de la Nosa, care au pregătit mai multe dansuri speciale ce se potriveau ca o mănușă cu atmosfera și muzica medievale. Nu doar domnițele au completat show-ul făcut de Bordo Sarkany, ci și cei de la SiriuS, care la 10 ani de activitate au vrut să vină cu ceva special.

Au și reușit! Acrobațiile pe care le-au făcut fachirii i-au fascinat pur și simplu mai ales pe cei mai mici dintre spectatori. Torțele aruncate în aer sau flăcările scoase pe gură au semănat emoții în rândul spectatorilor.

Serbările Bistriței Medievale se vor încheia duminică seara. Mâine, bistrițenii, dar și cei aflați în trecere prin cetate, vor putea urmări confruntări petrecute acum câteva secole, teatru stradal, concerte cu muzică medievală, dar vor putea lua parte și la workshop-uri și la un târg de produse cu tentă medievală. 

4509 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro