Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  142 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO/VIDEO - Filmul crimei de la Zagra: Criminalul și-ar fi lovit prietenul în mod repetat cu o rangă în cap

15/12/2017 12:12:03 Bianca SARA  
Un bărbat de 32 ani din Zagra și-a omorât prietenul, cu lovituri repetate în zona capului cu o rangă. Victima, un tânăr de 27 de ani din localitate, a fost omorât chiar în centrul comunei, ironia sorții, lângă dispensar.

Noaptea ce tocmai a trecut, un tânăr de 27 de ani din Zagra și-a pierdut viața, după ce a fost lovit în cap, în mod repetat de un prieten, cu o rangă. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

În ciuda intervenției rapide a ambulanței și a manevrelor de resuscitare aplicate mai bine de o oră și jumătate, tânărul nu a mai putut fi salvat. Culmea, tânărul mort nu doar că a fost prieten cu cel care i-a pus capăt zilelor, ci locuiau pe aceeași stradă.

Din spusele martorilor, cei doi s-au întâlnit ieri, după-masă la barul din localitate unde au băut mai multe beri. Criminalul, un tânăr de 32 de ani lucra în Austria și se întorsese de doar câteva zile în țară.

După ce au băut câteva beri au stat în jur de jumătate de oră de vorbă în fața barului, după care s-au mutat la alt bar din comună. Acolo au mai băut câteva beri, după care au început să se certe, nimeni nu știe de la ce.

„Au venit aici și au băut câteva beri, după care au ieșit în față, în drum și au mai povestit vreo jumătate de oră. De aici nu știu unde au plecat. Aici nu s-au certat, erau prieteni, au băut împreună, nu a fost niciun conflict în bar”, precizează vânzătoarea de la barul unde cei doi au consumat băuturi alcoolice.

Au continuat prin a se urmări prin localitate, iar tânărul de 27 de ani s-a ales cu mai multe lovituri, în zona capului, spune mama sa. Acesta a mers acasă, unde s-a șters de sânge și dezvăluie oamenii din zonă ar fi luat un cuțit, după care a pornit din nou pe ulițele satului.

„Era plin de sânge, îi curgea șiroaie pe frunte. L-am întrebat ce s-o întâmplat, n-o vrut să-mi zică. I-am zis: să chem poliția și nu m-o lăsat, mi-o zis: nu cumva să chemi poliția, după care o plecat iară, fără să-mi zică unde merge sau ce face”, a povestit mama tânărului decedat.

Ironia sorții, cei doi s-au intersectat chiar în fața dispensarului din comună. Tânărul, de 27 de ani, Dumitru Androne era pe jos, iar agresorul a venit cu mașina, înarmat cu o rangă. Criminalul a luat ranga și a început să-l lovească fără încetare pe adversarul său, în cap și pe corp.

Cei doi sunt prieteni, locuiesc pe aceeași stradă și, se pare, chiar lucraseră împreună în Austria la pădure. Mai mult, în seara cu pricina cei doi discutaseră să plece din nou împreună la muncă.

Agresorul este căsătorit și are un copilaș de trei ani și jumătate. Victima avea 27 de ani și este necăsătorit. Acesta locuia împreună cu mama sa.

Oamenii din comună nu au cuvinte de laudă tocmai la adresa victimei, despre care spun că era o fire violentă. Mai mult, oamenii afirmă că dacă acesta nu ar fi murit, sigur l-ar fi omorât el pe agresorul său.

În anul 2009, acesta l-ar fi tăiat cu cuțitul, în zona feței, pe un alt tânăr. În 2014, acesta a fost condamnat la un an și două luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Urmărește mărturiile oamenilor din comună cu privire la cele întâmplate, în materialul video de mai jos:

21191 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro