Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  19 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO/VIDEO - Echipa de handbal feminin, CSM Bistrița, finanțată cu un milion de lei de Primăria Bistrița

10/08/2017 14:45:39 Bianca SARA  
Echipa de handbal de fete CSM Bistrița va fi finanțată de către Primăria Bistrița cu un milion de lei pentru noul sezon competițional. Instituția nu impune echipei nicio condiție pentru această finanțare.

Pentru prima dată în ultimele decenii, consilierii locali au reușit să ajungă la un consens privind un proiect de hotărâre. Este vorba despre finanțarea echipei de handbal fete CSM Bistrița, pentru noul sezon competițional.

„În urma discuțiilor pe care eu și liderii de grup le-am avut, am decis să elaborăm un proiect de hotărâre de Consiliu Local privind susținerea financiară a echipei de handbal CSM Bistrița, proiect care va fi inițiat și asumat de către toți colegii. Sunt bucuros că toți colegii consilieri indiferent de partid au agreat și susțin acest proiect. Eu cred că acest prim pas o să aibă și o valoare simbolică, să mai elaborăm împreună noi proiecte pentru cetățenii municipiului Bistrița. Am convingerea că alături de Consiliul Județean, care a alocat deja fonduri cu această destinație, contribuția noastră la susținerea financiară a echipei CSM Bistrița va aduce rezultatele dorite și va face posibilă evoluția la cel mai înalt nivel a echipei de handbal de fete”, a declarat viceprimarul Cristian Niculae.  

Echipa va primi din partea Primăriei Bistrița un milion de lei. Liderii grupurilor de consilieri locali au precizat în cadrul conferinței de presă de astăzi că nu vor impune jucătoarelor nicio performanță în schimbul acestei finanțări. Nu același lucru se poate spune despre Consiliul Județean, care le-a impus fetelor de la CSM să rămână în Liga Națională.

„Din punctul meu de vedere, asocierea celor mai importante instituții dintr-un județ într-un proiect care presupune sport, nu face altceva decât să trimită un mesaj clar că acest județ își dorește să investească în sport și mi-aș dori din toate punctele de vedere să văd oameni pregătiți, care să propună proiecte valabile, pe care Primăria Bistrița și Consiliul Județean să le poată finanța mai departe”, a declarat antrenorul CSM Bistrița, Horațiu Pașca.

Acesta a mai spus că ținta sa până în 2023-2025 e obținerea locului I sau II în campionat. De asemenea, acesta speră ca până în 2019-2020 CSM Bistrița să ajungă și în Cupele Europene. În cadrul conferinței de presă de astăzi au fost făcute publice și noile tricouri ale jucătoarelor. 

3045 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro