Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  78 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: VEZI cum va arăta primul mall din Bistrița

16/09/2016 14:01:01 Cristina ALEXA  
Documentația pentru primul centru comercial de tip mall din Bistrița a fost deja depusă la Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud. La parter va fi un supermarket, iar la etaj centru comercial și zonă de luat masa.

Agenția pentru Protecția Mediului a primit deja documentația pentru primul centru comercial de tip mall care se pregătește pentru partea de sus a orașului. Centrul comercial va fi ridicat în vecinătatea pieței de la ruși, în spatele supermarketului Penny.

Dezvoltatorul este Cash&Carry Selgros, care s-a asociat cu Matrix Development SA, a achiziționat deja terenul, care se întinde pe 68.765 de metri pătrați. Investitorul deja a pregătit Planul Urbanistic Zonal, urmând ca în viitorul apropiat să ceară și certificat de urbanism de la Primăria Bistrița. Lucrările vor începe cel mai probabil anul viitor, urmând ca acesta să fie gata tot în 2017. 

„Prin implementarea acestui proiect se va construi o suprafață propusă de 29.015 metri pătrați, cu regim de înălțime propus – parter, P+1 parțial în magazin P+1 în cazul Galeriei Comerciale și se vor amenaja: spații verzi pe o suprafață de 2072,5 metri pătrați, suprafețe, trotuare, drumuri, 200 de locuri de parcări”, precizează Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud.

Se pare că o parte importantă din construcție va fi ocupată de Cash & Carry Selgros, iar în restul va fi amenajat un centru comercial și o zonă de servit masa. Deocamdată nu se știe dacă acesta va oferi și alte servicii, cum este un cinematograf. 

Acesta nu este singurul centru comercial de tip mall amenajat în partea de sus a orașului. În apropiere de supermarketul Kaufland se va mai ridica un mall, dezvoltatorul având o parte din documentație gata, după ce a achiziționat-o cu tot cu teren de la fostul investitor care anunța acolo un mall în 2008. 

20705 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro