Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  23 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Vezi cum arată Centrul Local de Informare Turistică de la Lunca Ilvei!

24/09/2014 08:35:40 Iulia STUPINEAN  
Începute în primăvara acestui an, lucrările de amenajare a Centrului Local de Informare Turistică de la Lunca Ilvei sunt realizate în proporție de 90%! Investiția în valoare de 200.000 de euro vine în sprijinul promovării și dezvoltării agroturismului.

Până la sfârșitul acestui an, Centrul Local de Informare Turistică de la Lunca Ilvei va fi gata pentru recepție. Potrivit primarului Flaviu Lupșan, lucrările la acest obiectiv au debutat în primăvară și au vizat ridicarea construcției în zona centrală a comunei ( în imediata apropiere a Ocolului Silvic), amenajarea exterioară și interioară a clădirii, precum și realizarea unei platforme pentru asigurarea locurilor de parcare.

„Lucrările la Centrul de Informare Turistică de la Lunca Ilvei sunt realizate la această dată în proporție de 90%. Așadar ne apropiem de finalul investiției, urmând ca până în decembrie să putem face și recepția obiectivului”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan.

Investiția privind construirea și amenajarea Centrului Local de Informare Turistică și Proximități, Dezvoltare și Marketing Turistic de la Lunca Ilvei se derulează printr-un proiect cu finanțare europeană în valoare de 200.000 de euro, accesat de administrația locală a comunei pe Măsura 313 privind încurajarea activităților turistice, Axa III - îmbunătățirea calității vieții în zonele rurale și diversificarea economiei rurale.

După încheierea lucrărilor de amenajare interioară și exterioară a imobilului, Centru Local de Informare Turistică de la Lunca Ilvei va fi dotat cu un infochioșc, hărți și calculatoare necesare promovării agroturismului în această zonă frumoasă.

4137 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro