Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  81 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Sense Limited Edition! Ţinute rafinate pentru evenimentele verii

20/06/2017 14:26:33  
Colectia Sense Limited Edition este desenată de designerul Andreea Tincu şi este gândită pentru evenimentele speciale din viaţa ta. Piesa vedetă a colecţiei este rochia, într-o varietate de modele, mărimi şi culori, dintre care vei găsi, cu siguranţă, preferata ta.

Ocaziile pot fi și de zi, foarte multe banchete, nunți sau petreceri de firmă având acum loc până la ora 20. Pentru acest gen de evenimente, propunerile Sense sunt rochiile viu colorate sau pastelurile delicate. Un model delicat, din matase naturală, este rochia Missy, cu un imprimeu care amintește de o stampă japoneză. Poți accesoriza rochia cu sandale fine, negre sau în culorile printului.

Rochia din mătase este o piesă vestimentară high-class, obligatorie în garderoba iubitoarelor de modă. Pe lângă confortul deosebit pe care îl conferă, mătasea are un tușeu prețios, ușor de recunoscut dintre zeci de materiale, și o cădere frumoasă, care nu dă volum suplimentar siluetei, avantajând orice mărime. Rochia Marni este din mătase italiană pură, cu un imprimeu abstract, în alb și navy.

Dacă preferi rochiile într-o singură culoare, te vei îndrăgosti de nuanță pastelată a modelului Lavander. Are un croi minimalist, la care poți accesoriza coliere sau brațări statement.

Poți încerca și nuanța hot a rochiei Anabella, elegantă albastrului din modelul Lara sau verdele aprins din rochia Precious. În oricare dintre aceste modele, rafinamentul și nota de chic sunt definitorii.

Dantela este un material destinat aproape în exclusivitate ținutelor de ocazie și este mereu în tendințe, fiind prezentă mai mult decât oricând în colecțiile marilor branduri. Este prețioasă, are o istorie fantastică și este folosită în vestimentația couture. Andreea Tincu a creat mai multe modele, inclusiv fuste din dantelă, la care poți purta bluze din mătase, dar și rochii all lace, simple sau cu bolero inclus.

Galbenul este o altă culoare preferată de foarte multe femei, atunci când vine vorba de vară și de ocaziile speciale. Poți opta pentru rochia Sunflower, o combinație delicată de alb, galben și accente negre, modelul Chess, din brocart clasic alb și negru cu flori galbene sau modelul Sunny, o combinație interesantă de uni cu voal de mătase imprimat.

Negrul și albastrul navy sunt culorile potrivite pentru evenimentele de seară. Modelul Nicole este o combinație de pliseuri cu uni irizat, într-o lungime elegantă, sub genunchi.

Rochia Enya este din brocart prețios, cu accente care pun în evidență talia. Cambrată în partea de sus și cu forma cloș în partea inferioară, aceasta avantajează foarte multe siluete.

Negrul se regăsește atât în modelele de rochii all black, dar și în deux-pieces. Simplicity este o rochie din voal, fluidă și cu un accesoriu prețios în decolteu. E genul de rochie little black dress în care te vei simți confortabil și vei atrage toate privirile.

Fusta cu talie înaltă Michelle arată excelent în combinație cu bluza din mătase Brigitte și pot fi purtate împreună pentru un look impecabil. Recomandarea designerului este încălțămintea nude sau sandale fine, negre.

Descoperă toată colecţia Sense Limited Edition în oricare dintre magazinele Sense sau online, pe www.fashionsense.ro. Produsele vestimentare sunt realizate exclusiv în România, iar colecţiile ample sunt inspirate din tendinţele internaţionale, dar adaptate clientelor brandului. Sense reprezintă un reper important în moda românească, cu o prezenţă constantă în ultimii 10 ani, marca deţinând în prezent o reţea naţională de 17 magazine.

4021 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro