Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  25 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Primele extrase de carte funciară de la Lunca Ilvei au fost înmânate vineri!

14/04/2014 10:34:00 Iulia STUPINEAN  
Începute încă din anul 2010, lucrările de cadastru general al comunei Lunca Ilvei au ajuns la final. Vineri, 11 aprilie, primii 15 beneficiari ai acestei investiţii importante au primit oficial extrasele de carte funciară.

Anul 2010 a adus la Lunca Ilvei, debutul unei lucrări de mare importanţă pentru localnicii de aici: realizarea cadastrului general al comunei. Măsurătorile în teren s-au încheiat în toamna lui 2012, fiind realizate de două firme specializate care au încheiat contracte atât cu Primăria Lunca Ilvei cât și cu fiecare familie în parte.

Vineri, 11 aprilie 2014, în prezenţa directorului Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Bistriţa-Năsăud, Emil Mănăşturean, a directorului general al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Marcel Grigore, a directorului general Topoexim, Cornel Păunescu dar şi a sentorului Cristian Florian au fost înmânate primele extrase de carte funciară. 

“A fost o muncă laborioasă, care a presupus multe adunări populare… o lucrare îndrăzneaţă, de mare importanță pentru comună, pentru localnicii de la noi care, fiecare în parte, a contribuit procentual, iar Primăria Lunca Ilvei la rândul ei a venit cu alocări însemnate de la bugetul propriu”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan.

Pentru cadastrarea domeniului public al comunei Lunca Ilvei s-au alocat de la bugetul local peste 1,7 milioane de lei.

6868 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro