Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  46 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Podul Lupului de la Ilva Mică a fost recepționat astăzi!

16/07/2014 13:06:19 Iulia STUPINEAN  
Podul Lupului de Ilva Mică cu două benzi de circulație este de acum modernizat și sfaltat, printr-o investiție de peste 1 milion de lei! Recepția la terminarea lucrărilor a avut loc astăzi în prezența primarului Aurel Horea și a reprezentanților firmei constructoare, SC DIMEX SRL din localitatea Rebra.

Astăzi, de la ora 11.00 a avut loc la Ilva Mică, recepția la terminarea lucrărilor de modernizare și asfaltare a unui pod cu două benzi de circulație, situat la ieșirea din comună spre drumul național: Podul Lupului. La eveniment au participat reprezenați ai administrației locale de la Ilva Mică (primarul Aurel Horea), reprezentanții comisiei de evaluare precum și ai fimei constructoare, SC DIMEX SRL din localitatea Rebra.

Finalizarea investiției este cu atât mai importantă cu cât lucrările la acest obiectiv au debutat în anul 2010 dar au stagnat mai bine de trei ani din lipsă de fonduri. Banii au venit la acea dată printr-un program de dezvoltare a infrastructurii în mediul rural (cu o cofinanțare de 5% din partea primăriei), în baza Ordonanței de Guvern Nr.7/2006 și au vizat refacerea a două poduri peste râul Ilva: Puntea din Văleni, cu o singură bandă de circulație și Podul Lupului, cu două benzi de circulație.

Cei 2 milioane de lei alocați atunci au fost însă insuficienți pentru finlizarea lucrărilor la ambele poduri. Astfel că, Primăria Ilva Mică a ales varianta de a folosi fonduri de la bugetul local, aproximativ 400.000 de lei, bani alocați treptat pe parcursul anilor.

„Ne bucură faptul că am reușit să încheiem acest obiectiv care risca să se degradeze dacă trecea mai mult timp și nu interveneam cu lucrările de asfaltare. Important este că investiția este încheiată iar Podul Lupului este practicabil”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Ilva Mică, Aurel Horea.

5461 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro