Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  67 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Parcare etajată la Beclean

29/02/2016 10:03:56 Adrian SOLCAN  
Primăria Beclean se pregătește să dea din nou tonul în materie de administrație publică modernă și eficientă prin construcția unei parcări cu patru etaje fix în mijlocul orașului.

Conducerea orașului Beclean a fost în ultimii ani un model pentru toate administrațiile publice din județul Bistrița-Năsăud și nu numai. Investițiile care s-au făcut în oraș au ținut cont în primul rând de nevoile cetățenilor și mai apoi de posibilitatea exploatării din punct de vedere turistic, economic și/sau cultural.

Anul acesta vor demara lucrările pentru construirea unei parcări etajate în centrul orașului Beclean. Oraș în plină ascensiune turistică, cu o numeroase proiecte de investiții aflate în derulare și sedii noi de instituții, Becleanul are nevoie de parcare etajată, cu sistem modern de taxare și acces.

Viitoarea parcare va deservi în primul rând cetățenii care doresc să ajungă la oricare dintre obiectivele aflate în zonă precum Protopopiatul Ortodox, grădinița, blocul social, piața, blocurile ANL, SMURD-ul, judecătoria, biserica din parc, primăria, trezoreria, parchetul, „Aquabis”, „Electrica”, Ocolul Silvic, licee sau școli generale. În aceași măsură această parcare se adresează și sutelor de mii de turiști care vizitează orașul în sezonul cald.

Parcarea etajată de la Beclean va fi o construcție modernă, proiectul urmând să fie unul multianual. În prima fază, 2016-2017, se vor construi etajele 1 și 2 și apoi dacă se mai impune și există cerere se va continua până la etajul 4, cu rampe de urcare şi toate dotările necesare. Parcarea va aduce și un venit pentru administraţia locală.

5057 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro