Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  42 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: O fetiţă de 10 ani din Bistriţa – vedetă mâine, în emisiunea Next Star, pe Antena 1

21/09/2016 11:31:01 Ioana BRADEA  
Are doar 10 ani, este în clasa a V-a la Colegiul „Andrei Mureşanu”, face gimnastică ritmică de la 6 ani şi este una dintre puţinele domnişoare selectate din Bistriţa – să-şi prezinte talentul în celebra emisiune Next Star, difuzată mâine de Antena 1, începând cu orele 20.30. „Încă avem mult de muncit, nu ne gândim la premiu...”

De când avea 6 ani am dus-o la gimnastică ritmică, la Liceul Sportiv, unde se antrenează cu Laura Boldor. A participat la tot felul de campionate naţionale şi cupe, dar la emisiuni televizate sau în spectacole nu a vrut să participe, avea emoţii. Abia în această vară ne-am înscris la concursul Aş dori să fiu o stea, organizat aici, la Bistriţa, la Palatul Culturii. A obţinut atunci premiul III”, a povestit mama fetiţei pentru Bistriţeanul.ro.

Yasmina Ioana Butilă este una dintre fetiţele norocoase şi foarte talentate din Bistriţa care a reuşit să-i impresioneze nu doar pe membrii juriului din Bistriţa, ci şi pe cei extrem de exigenţi de la Next Star. Pe 28 iunie, încurajată de mama sa şi de premiul obţinut la Aş dori să fiu o stea – Yasmina s-a prezentat la Palatul Copiilor, la preselecţia pentru celebra emisiune care îi transformă pe copii în mici vedete.

Coregraful care i-a urmărit atunci dansul s-a arătat uimit de faptul că Yasmina a fost cea care şi-a ales şi muzica dar, mai ales de faptul că ea însăşi şi-a pus la punct singură coregrafia momentului de dans.

Pe 15 august familia Butilă a primit vestea cea mare, iar Yasmina a fost invitată la Bucureşti pentru filmările preliminare.

De doi ani îşi face singură coregrafia la dans, am rugat-o pe antrenoarea ei s-o mai ajute cu unele mişcări, însă Yasmina nu a fost de acord. Singură şi-a ales şi muzica pe care să danseze – o melodie de la Carla’s Dreams şi tot singură şi-a stabilit şi mişcările de dans. Cei de la Bucureşti au spus să lăsăm totul aşa cum îşi doreşte ea...”, a mai povestit mama talentatei dansatoare.

Yasmina va fi prezentă mâine seară, începând cu orele 20:30 în emisiunea Next Star, pe Antena 1 – cu un număr de acro-dans şi o coregrafie proprie, astfel încât bistriţenii care îşi doresc s-o vadă în marea finală sunt invitaţi să o susţină cu voturi şi să-i ţină pumnii să iasă totul în favoarea ei.

Marele premiu este de 20.000 de euro, premiul pentru popularitate este de 5.000 de euro – dar nu putem încă să ne gândim la aşa ceva. Încă mai avem mult de muncit până să ajungem acolo...”, a recunoscut mama fetiţei.

11626 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro