Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  23 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Misiune imposibilă. Nici taximetriștii nu au curaj să circule în această zonă din Bistrița...

15/03/2018 17:41:43 Ioana BRADEA  
Nu există nici măcar un mijloc de transport care să circule din oră în oră, pentru ca oamenii să nu fie nevoiți să meargă pe jos, kilometri întregi, prin întuneric... Nici taxiurile nu vor să circule pe aici, pe motiv că „abia mi-am spălat mașina” sau „am mașină nouă și nu merg acolo”! Un mesaj pentru autoritățile locale:

Bună ziua, vă trimit câteva fotografii realizate azi pe Drumul Tărpiului și strada adiacentă, strada Freziei. S-au făcut în trecut numeroase sesizări către autorități prin care se aduce la cunoștință starea proastă a drumului despre care și dumneavoastră ați atras atenția în nenumărate rânduri...” – așa începe scrisoarea unui cititor nemulțumit și dezamăgit de faptul că autoritățile continuă să ignore problemele din această zonă și nu dau semne că ar vrea să le rezolve nici măcar parțial.

Dezamăgiți și copleșiți de mulțimea problemelor din zonă, locuitorii se plâng că „starea drumului este deplorabilă și este greu să te deplasezi prin noroi, gropi, apă, mizerii. Nu există iluminat public, nu există trotuare pe care ar trebui să circule copiii care vin și merg la școli și nu numai. Ei trebuie să se ferească de mașini pe marginile care sunt pline de apă, noroi și masini parcate ca să existe o șansă să nu fie loviți de mașini.

Nu există nici măcar un mijloc de transport care să circule din oră în ora măcar să nu mai fim nevoiți să mergem pe jos kilometri întregi prin întuneric în asemenea condiții asta pentru că nici taxiurile nu vor să meargă în zonă pe motiv că „abia mi-am spălat mașina” sau „am mașină nouă și nu merg acolo”. Din când în când vin și îndreaptă puțin drumul apoi după câteva zile iarăși apar gropile din cauză că șanțurile sunt înfundate și pline de deșeuri.

Pozele vorbesc de la sine iar oamenii încă mai speră ca cineva să le vadă și să se gândească și la soarta lor. Cu atât mai mult cu cât „haosul nu poate fi descris în cuvinte atunci când vin autobuzele de la și spre Leoni, atunci când la capelă se mai întâmplă să fie și înmormântări sau atunci când elevii ies de la cursuri...” 

Cititoarea noastră are și un mesaj pentru autorități: Nu ne mai impuneți taxe și impozite ca în zona centrală, dacă nu vă pasă de noi și nu doriți să investiți nimic în zonă! NU așteptați să fiți votați de cetățeni cărora nu le creați nici măcar condițiile minime de trai.

7570 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro