Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  50 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Fiecare mireasă merită un ten perfect, tratat cu diamante. Şi îl poate avea la Estetiq Med Clinic

09/08/2017 19:28:12 Cristina MILEA  
Este încă sezonul nunţilor, iar secretul pe care orice mireasă trebuie să-l cunoască pentru o imagine de vis este acela că la Estetiq Med Clinic se fac în această lună tratamente speciale pentru un machiaj perfect şi un ten fără imperfecţiuni, instant. Este vorba despre microdermabraziunea cu DIAMANTE.

Pentru orice mireasă ziua nunții este extrem de importantă și fiecare își dorește să arate impecabil. Tocmai de aceea, specialiștii în frumusețe de la Estetiq Med Clinic (Bulevardul Independenței 25) au grijă ca visul fiecărei mirese de a avea un ten perfect în ziua nunții să fie împlinit. În funcție de problemele fiecărui ten, alături de specialiștii Estetiq Med Clinic puteți stabili care sunt procedurile cosmetice necesare pentru un ten strălucitor, proaspăt, fără pete, pe care machiajul doar să-l sublinieze.

Iată câteva dintre procedurile la care puteți apela în cadrul Estetiq Med Clinic. Studiați-le pe fiecare în parte și mai departe vom stabili împreună ce vi se potrivește cel mai bine și vă poate garanta rezultatul dorit în timpul dorit:  

Microdermabraziune medicală

Promovată în industria frumuseții ca și „facelift instant”, microdermabraziunea este o metodă excelentă de curățare și întreținere a pielii. Este o procedură neinvazivă, care îndepărtează stratul superficial al pielii. Îndepărtând celulele moarte de la suprafața pielii stimulează regenerarea celulară. Procedura este nedureroasă, durează între 15-60 minute, în funcție de zona pe care se acționează. Rezultatele sunt imediate și vizibile! Anumite imperfecțiuni dispar sau se reduc în intensitate, iar pielea devine mult mai fină, netedă, plăcută la atingere și luminoasă.

Microdermabraziunea cu cap de diamant

Microdermabraziunea cu cap de diamant este o tehnologie nouă care este destinată să înlocuiască microdermabraziunea cu cristale. Microdermabraziunea cu cap de diamant folosește baghete microabrazive, la care cristalele sunt înlocuite cu capete de diamant care pot să fie naturale sau sintetice.

Aceste capete sunt de diferite mărimi și granulații, pentru diferite tipuri de piele și adâncimi de exfoliere. Capul baghetei este confecționat din diamante naturale sau din combinații de cristale organice, care netezesc pielea îndepărtând celulele moarte și impuritățile care apoi sunt aspirate într-un filtru special pentru reziduuri. Spre deosebire de tratamentul cu cristale, tratamentul cu cap de diamant poate fi folosit și pentru zonele mai sensibile, adică în jurul ochilor, nasului și a gurii (unde apar primele riduri).

Microderma

Odată cu trecerea timpului, pielea își pierde elasticitatea, iar ridurile sunt din ce în ce mai vizibile. Soluția pentru a combate trecerea timpului și a avea un efect de lifting facial instant o reprezintă tratamentul cu oxigen hiperbaric și microdermabraziune.

Rezultatele sunt excepționale, iar în cadrul tratamentului se utilizează un cocktail de seruri naturale bogate în vitamine, alese special pentru a rezolva orice problemă a tenului.

Un astfel de tratament facial curăță (microdermabraziunea) și elimină ridurile (oxigenul hiperbaric) prin injectarea fără ace a unui cocktail de colagen, elastină sau vitamine, care stimulează producerea de elastină și colagen, estompează petele și cicatricile superficiale, redau luminozitatea și elimină punctele negre. Când se îndepărtează stratul superficial de celule moarte ale pielii, tenul rămâne curat, luminos.

Microdermabraziunea tratează: acnee, pigmentări inestetice cauzate de expunerea la soare, cicatrici, vergeturi, riduri, elimină urmele lăsate de pojar, îmbunătățește elasticitatea pielii, oferă fermitate țesuturilor, îndepărtează toxinele din sistemul limfatic

Tratamentul cu oxigenul hiperbaric este un tratament revoluționar destinat în special tratării ridurilor și restabilește excelent elasticitatea, fermitatea, vitalitatea și luminozitatea pielii. Oxigenul are efecte de reîntinerire absolut uimitoare. După o singură sedință, pielea este vizibil mai netedă, mai luminoasă, mai elastică și ridurile fine reduse.

Rezultate imediate: șterge ridurile și decrispează trăsăturile, redefinește ovalul feței, regenerează straturile pielii, întârziere îmbătrânirea, reduce cicatricile superficiale și uniformizează aspectul tenului, elimină acneea și normalizarea secreției de sebum, redă luminozitate și fermitate tenului, reduce vizibil petele pigmentate, atenuează vergeturile, dau suplețe și un aspect tineresc feței. 

Mai multe informații și programări puteți face contactând Estetiq Med Clinic (deschis pe B-dul Independenței, nr. 25) la tel. – 0740 844 079.

Programul clinicii este: Luni – Miercuri 10:00-18:00, Marți, Joi, Vineri – 12:00 – 20:00

Mai multe noutăți și oferte puteți afla și urmărind pagina de Facebook – Estetiq Med Clinic

 

3925 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro