Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  62 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Drum asfaltat și Cămin Cultural modern pentru localnicii din Archiud!

13/10/2014 08:23:00 Iulia STUPINEAN  
Localitatea Archiud din comuna Teaca beneficiază în această perioadă de o serie de lucrări importante în infrastructură: asflatarea Drumului Județean 162 Teaca-Archiud pe un tronson de 2,3 km și reabilitarea capitală a Căminului Cultural.

Cu o finanțare de 3,7 milioane de lei susținuă integral de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, drumul care unește localitățile Teaca și Archid se modernizează și asfaltează în această perioadă pe un tronson de peste 2 km. Asta după ce anul trecut, aceeași instituție a alocat peste 2 milioane de lei pentru reabilitarea a 1,5 km din acest drum.

Lucrările la DJ 162 Teaca-Archiud vizează amenajarea de șanțuri, podețe de acces și asfaltarea unui tronson de 2,3 km de drum. Potrivit primarului Damian Muntean, execuția acestui obiectiv important de infrastructură rutieră este asigurată la această dată în proporție de 70%.

„Cu siguranță vom intra în iarnă cu acești 2,3 km de drum modernizați și asfaltați, susținerea financiară a lucrărilor fiind datorată Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. În total, în comuna Teaca avem un tronson de 8,3 km din DJ 162 care va fi reabilitat în totalitate pe parcursul a trei ani, valoarea investiției fiind de 3,7 milioane de euro”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Teaca, Damian Muntean.

Tot la Archiud au debutat la începutul lunii octombrie, lucrările de reabilitare capitală a Căminului Cultural, printr-un proiect finanțat în mare parte de Compania Națională de Investiții (CNI) din București. Pentru investiția cu o valoare totală de 240.000 de euro, Primăria Teaca asigură o cofinațare de 25% din această sumă, banii fiind asigurați de la bugetul local comunei. Execuția lucrărilor este asigurată de S.C. BUD SRL din Negrilești Oaș, județul Satu Mare.

„Reabilitarea Căminului Cultural de la Archiud presupune execuția unor lucrări ample de modernizare a imobilului, de la înlocuire a șarpantei, tencuieli și finisaje, până la asigurarea dotărilor interioare: instalații de sonorizare, calculator, scaune și mobilier nou. Până în iarnă, sigur vom intra cu această lucrare „sub acoperiș”, restul invetiției urmând să continue în primăvara anului viitor”, mai spune primarul Damian Muntean.

Căminul Cultural de la Archiud se află acum la prima reabilitare capitală. Acesta deservește o populație de aproximativ 600 de locuitori.

5641 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro