Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  18 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Detoxifiere în paradis! Un bistrițean organizează tabere de „curățare” a organismului la Colibița

25/09/2016 11:21:03 Cristina ALEXA  
Zeci de persoane de toate vârstele din toate colțurile țării au venit anul acesta la Colibița nu doar pentru a respira aerul de munte, despre care se spune că e la fel de ozonat ca-n Alpi, ci pentru a slăbi. Un bistrițean organizează tabere de detoxifiere care te trimit acasă cu câteva kilograme în minus.

Cine-ar fi crezut că taberele unde nu mergi să mănânci cu poftă, ci să îți cureți organismul, să faci sport și să te relaxezi la masaj privind soarele cum mângâie un lac scobit între munți, pot să devină realitate chiar în județul nostru?

Colibița se numără printre puținele locații din țară unde se organizează tabere de detoxifiere. În spatele acestora se află un bistrițean de 48 de ani. Este vorba despre Simion Pop, terapeut în terapii complementare.

Zeci de persoane din toate colțurile țării au venit să își curețe organismul și să se relaxeze privind lacul în timp ce li se facea masaj. Tabăra se întinde pe 3 zile și este presărată cu masaje, dar și cu drumeții și activități sportive.

În cele 3 zile, masa este formată aproape exclusiv din sucuri naturale. Acestea sunt atent concepute de un medic nutriționist, care și însoțește participanții pe tot parcursul taberei.

Medicul nutriționist se asigură ca alimentația din aceste zile să nu-i priveze pe participanți de nutrienții și vitaminele necesare. Sucurile în cauză îi ajută pe participanți să elimine rapid toxinele acumulate în organism. Pentru a nu avea parte de neplăceri, participanții sunt încurajați să mănânce sănătos înainte de a veni în tabără.

„La micul dejun avem un lapte absolut vegetal, care este pregătit la rece, fără niciun fel de procedeu tehnologic sau termic. Avem apoi hidratare cu un suc de spirulină și un smoothie verde. (...) Sunt alimente predigerate, care intră direct în celule. În aceste zile, ficatul este plecat în concediu”, explică medicul nutriționist Larisa Dumbravă.

La aceste tabere iau parte persoane care vor să slăbească câteva kilograme sau care pur și simplu vor să se mențină și adaugă la un stil de viață sănătos și astfel de detoxifieri. Colibița a găzduit participanți din Timișoara, Oradea, București sau Moldova, care au venit în cuplu sau singuri. Prețul unei asemenea tabere abia trece de 200 de euro, în condițiile în care în străinătate, o astfel de excursie ajunge să coste și mii de euro.

Participanții au în permanență cu ei un psiholog, maseuri și un nutriționist. În cele trei zile, participanții învață și noțiuni despre alimentația sănătoasă, pentru a putea menține un stil de viață sănătos și acasă. Grupurile care participă la aceste tabere sunt formate din 12-13 persoane.

„Sunt persoane care vin în concedii de la all inclusive încărcați cu alimente nesănătoase și simt nevoia să își descarce toxinele aici. E mult mai ușor de realizat în grup, pentru că acasă sunt tentații. Cei care vin pleacă, în medie, cu 2-3 kilograme mai puțin”, explică Simion Pop, organizatorul taberei de detoxifiere.

 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro