Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  35 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»

26/03/2018 11:01:51 Ana ȘTEFĂNEL  
Organizația Off-Road Năsăud a trecut ieri granițele județului Bistrița-Năsăud. Tinerii au vizitat Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc, acolo unde locuiesc opt măicuțe care au în grijă 150 de copii de toate vârstele, inclusiv studenți. Cele opt surori reușesc să păstreze cele două sute de încăperi ale casei într-o ordine impecabilă.

Au încărcat mașinile duminică dimineața și au pornit la drum. Tinerii din Organizația Off-Road Năsăud au pornit către Odorheiu Secuiesc și au petrecut câteva ore în compania celor opt măicuțe care au în grijă nu mai puțin de 150 de suflete. Copii de toate vârstele, inclusiv studenți care au tot viitorul în față, și-au găsit liniștea în sânul marii familii de acolo.

Totul este într-o ordine perfectă la Odorheiu Secuiesc, iar tinerii s-au întors impresionați de acolo. Au donat pilote, jucării și haine și au fost surprinși de bucuria pe care au reușit să le-o facă celor mici cu câteva gesturi mici. 

„Am ajuns într-un loc în care am primit mult mai mult decât am oferit. Casa «Sf. Iosif» din Odorheiu Secuiesc, acolo unde opt măicuțe au grijă de 150 de copii.

Măcar o dată în viață să treceți pe acolo și să simțiți energia pozitivă, credința și liniștea”, scriu reprezentanții Organizației Off-Road Năsăud pe pagina de Facebook. Aceștia spun că, odată intrați în Casa Sf. Iosif, îndrumați de sora Mihaela, au simțit câtă bunătate și înțelegere există, chiar dacă locuiesc sute de oameni acolo.

Nevoile Casei Sfântul Iosif sunt foarte mari, însă credința în Dumnezeu ajută măicuțele și copiii de fiecare dată. Chiar dacă mai trec prin situații dificile, sunt oameni care au grijă în permanență de ei. Cheltuielile sunt foarte mari, astfel că cei care vor să ajute pot să treacă pe acolo, deoarece este o experiență de viață.

Următoarea acțiune a năsăudenilor va fi sâmbătă la Nușeni, acolo unde trăiește o familie cu o situație foarte grea. Voluntarii vor să îi ajute să trăiască în condiții mai bune, vor să înlocuiască toată mobila și să curețe locul. Acțiunile de desfășoară în cadrul „Campaniei de Paște”.

Foto: Silviu Gălățan, Organizația Off-Road Năsăud

 

3450 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro