Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  99 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO - Ce spuneți de un buchet dulce, dulce pe care îl puteți mânca? Ideea inedită de cadou cu care vin doi tineri

02/06/2017 09:10:11 Bianca SARA  
Un buchet de flori oferit la o ocazie specială aduce instant zâmbetul pe buzele celui care îl primește. Ce-ați spune dacă în loc de flori, buchetul ar fi unul comestibil și dulce? Doi tineri din Moldova fac acest lucru posibil!

Doi tineri din Moldova, Andreea și Cosmin, care s-au mutat în urmă cu doi ani în Bistrița, vin cu o idee inedită de cadou: buchetele comestibile. Acestea nu sunt compuse din flori, ci din fructe, bezele și ciocolată. Ideea le-a venit celor doi în urmă cu câteva luni, primele „beneficiare” ale ineditului cadou fiind chiar mamele lor.

„Am vrut să facem un cadou mai special, ceva pe care cei care îl primesc să nu fie nevoiți să-l arunce, cum se întâmplă adesea cu florile. Am căutat pe Internet inițial altceva, însă mi-a atras atenția ideea aceasta cu fructele. Primele buchete au fost realizate pentru mamele noastre”, spune Andreea Cojocea.

Aceasta recunoaște că a stricat multe kilograme de fructe până să ajungă la rezultatul dorit, mai ales că buchetele din fructe trebuie să arate impecabil, iar materia primă fără niciun defect.

Încet, încet, văzând că lumea este impresionată de buchetele dulci, Andreea împreună cu iubitul său, care lucrează la o fabrică din Bistrița, s-au gândit să transforme buchetele comestibile într-un business.

Barurile de fructe, înlocuite cu buchete comestibile...

Cei doi le propun celor care organizează evenimente buchet și ghiveci comestibil în loc de clasicele baruri din fructe. Fructele sunt fixate în buchet sau ghiveci cu ajutorul unor bețe lungi din lemn. Deși nu pare o chestie prea complicată, Andreea mărturisește că trebuie să fie foarte atentă cum echilibrează fructele, mai ales că unele dintre buchete ajung să aibă și 4 kilograme.

De altfel, numărul de kilograme pe care îl are un astfel de buchet este stabilit în funcție de numărul de persoane care se înfruptă din ele. De asemenea, în cazul cadourilor, se ține cont și de preferințele celor care le primesc. Pentru a realiza un astfel de buchet, Andreea are nevoie de jumătate de oră.

Andreea, care a și lucrat o perioadă într-o cofetărie care organiza baruri de fructe, de unde a furat parte din secrete, a găsit o soluție și pentru fructele care se oxidează și se strică repede. Acestea sunt îmbrăcate în ciocolată albă, neagră sau glazură.

Un astfel de buchet poate rezista până la 48 de ore, dacă este ținut la o temperatură potrivită. Andreea și Cosmin deja au realizat astfel de buchete comestibile pentru evenimente desfășurate în Vatra Dornei și Bistrița.

Pentru ca buchetele să fie proaspete pentru evenimentele de zi, cei doi trebuie să renunțe la somn și să lucreze în timpul nopții. Pentru evenimente, cei doi recomandă ghiveciul cu fructe tăiate, pentru că sunt mai ușor de consumat, iar pentru cadouri buchetul cu fructe întregi.

Deși pare greu de crezut, un buchet din fructe ajunge să coste cam cât unul cu flori. Prețurile încep de la 50 de lei și ajung până la 150-200 de lei, în funcție de mărimea buchetului. Mai multe modele de buchete comestibile găsiți AICI. 

 

 

6868 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro