Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  160 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO - AFLĂ ce surprize pregătesc investitorii pentru cel de-al doilea mall care se va construi în oraș

30/03/2017 15:51:12 Bianca SARA  
Dacă lucrările la primul mall care se pregătește în partea de sus a orașului au început deja, al doilea este în faza de obținere a avizelor. Potrivit documentației, investitorul pregătește un adevărat complex pe Calea Moldovei, lângă Kaufland, care va include și blocuri de locuit și sedii de firme.

În viitorul apropiat, bistrițenii vor avea nu unul, ci două mall-uri în partea de sus a orașului. La unul dintre ele, situat lângă piața de la ruși, s-au început deja lucrările, în timp ce celălalt investitor este în faza de obținere a avizelor necesare.

Apple Development, investitorul care pregătește al doilea centru comercial situat în imediata apropiere a supermarketului Kaufland de pe Calea Moldovei, are planuri mari cu terenul pe care l-a achiziționat cu tot cu proiect.

Potrivit documentației depuse la Agenția pentru Protecția Mediului, complexul pregătit va fi compus dintr-un hipermarket, un mall, un spațiu dedicat sediilor de companii și firme, precum și mai multe blocuri de locuințe.

În partea din față va fi construit centrul comercial, iar în spate blocurile de locuințe, care vor avea spații verzi, parcare și chiar două locuri de joacă pentru copii, de 150 de metri pătrați fiecare.

Investitorul și-a propus să protejeze mediul, motiv pentru care mizează pe centrale eoliene de mici dimensiuni, panouri solare și sisteme de încălzire geotermală.

În total, vor fi ridicate 10 imobile, dintre care în 7 vor fi amenajate locuințe. Cele 7 vor avea 4, 5 sau 6 etaje și se vor întinde pe peste 5.000 de metri pătrați. La cele 7 blocuri se adaugă complexul cu spațiile comerciale, ce se va întinde pe 1.725 de metri pătrați, o clădire de 290 de metri pătrați în care va funcționa o unitate de alimentație publică, o stație de carburanți amenajată pe 160 de metri pătrați și două parcări.

O parcare va fi dedicată centrului comercial și unității de alimentație publică și va avea 70 de locuri. Cea de-a doua va avea 64 de locuri de parcare și va fi dedicată zonei rezidențiale.

Complexul va avea două intrări, una din Calea Moldovei și alta din strada Grănicerilor. De asemenea, se va face legătura și cu supermarketul Kaufland aflat în apropiere. 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro