Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  83 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO - Accident cu 5 victime, în Viișoara. Un autoturism a fost aruncat ca o jucărie în șanț, în urma impactului

03/08/2017 13:12:17 Cristina ALEXA  
UPDATE VIDEO -În urmă cu puțin timp a avut loc un accident pe DN17, în localitatea Viișoara. Din primele informații reiese că două autoturisme, în care se aflau în total 7 persoane, s-au ciocnit. 5 persoane au fost rănite, printre care și un copil de un an și jumătate.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DN17, în localitatea Viișoara, aproape de o spălătorie auto. Din primele informații reiese că autoturismul de culoare roșie înmatriculat în Călărași a vrut să facă stânga, moment în care din spate a venit o mașină cu numere de Austria, care a intrat în depășire, colizionând-o.

Martorii spun că în urma impactului autoturismul de culoare neagră înmatriculat în Austria a fost aruncat ca o jucărie în șanțul de pe marginea drumului. Cele două autoturisme circulau pe direcția Bistrița-Beclean.

În total, în cele două autoturisme se aflau 7 persoane. Dintre acestea 5 au avut nevoie de îngrijiri medicale. Printre răniți se numără și un copil de un an și jumătate.

În autoturismul de culoare neagră se aflau patru persoane, doi soți, copilul lor de un an și jumătate și încă o persoană. Singurul care nu a fost rănit a fost șoferul, care a refuzat transportul la spital. În cealaltă mașină se aflau trei persoane.

Cei doi soți din mașina neagră sunt din Bistrița-Năsăud, însă locuiesc și muncesc în Austria. Aceștia se aflau în concediu și au venit până în Bistrița pentru a-i face pașaport celui mic. În momentul producerii accidentului se îndreptau spre Dej, la bunicii copilului.

La fața locului au intervenit un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, unul de prim ajutor SMURD și două ambulanțe.

UPDATE:

Niciuneia dintre persoanele implicate în accident nu îi este pusă viața în pericol, rănile suferite nefiind grave. Femeia din autoturismul înmatriculat în Austria este însărcinată în cinci luni și jumătate, însă este în afara oricărui pericol. Nici copilul său de un an și jumătate nu a fost grav rănit, alegându-se doar cu un traumatism cranio-cerebral minor.

Cei doi șoferi au fost testați alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ. 

UPDATE 2:

„Ăla cu mașină roșie a vrut să intre aici la spălătorie. Ăstalalt a intrat în depășire în dreptul lui și când o virat l-o prins drept în ușă. În momentul în care l-o lovit în ușă l-o aruncat în groapa asta”, a explicat unul dintre martori.

Ocupanții mașinii înmatriculate în străinătate sunt din Negrilești, iar persoanele din celălalt autoturism sunt din Călărași.

„În localitatea Viișoara, în direcția de mers spre Beclean, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani din municipiul Călărași, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga, fiind colizionat de un alt autoturism condus de un bărbat de 26 de ani din localitatea Negrilești, care era angajat în depășirea sa regulamentară”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Potrivit medicului SMURD Tiberiu Tudor, care a intervenit la accident, cel mic a fost salvat de scaunul special în care era așezat. De asemenea, mama copilului, care este însărcinată în cinci luni și jumătate a fost salvată de centura de siguranță corespunzător prinsă.  

„În cele două autoturisme au fost șapte pasageri, din care doi adulți au refuzat transportul la spital. Printre cele cinci victime pe care le-am avut este și un copil de un an și jumătate. Prezintă leziuni minore, toți au fost stabili hemodinamic și respirator, fără leziuni care să le pună viața în pericol. Prezintă traumatisme cranio-cerebrale minore, contuzii și fracturi. Copilul este cu un traumatism cranio-cerebral minor, fără alte leziuni traumatice”, a precizat medicul Tiberiu Tudor.

Imagini de la locul accidentului puteți urmări în materialul video de mai jos:

 

27744 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro