Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO / VIDEO: Seară de vis în cetatea Bistriţei! Super jonglerii cu foc, concert Bordó Sárkány şi preafrumoase domniţe...

27/06/2015 23:38:44 Ioana BRADEA  
“E noapte şi e frig, seniori” sunt cuvintele care au încheiat şi seara de sâmbătă – o seară senzaţională pentru sutele de bistriţeni care au animat centrul istoric astă-seară – aplaudând insistent la concertul Bordó Sárkány (Ungaria) şi la spectaculoasele jonglerii ale clujenilor din trupa Juggling.

Spectacol cu Ordinul Cavalerilor Lup, teatru stradal cu trimbulinzii din Sibiu şi dansurile medievale cu domniţele de la NOSA au umplut de farmec pietonalul şi centrul istoric şi cea de-a doua seară a Serbărilor Bistriţei medievale în care a avut loc şi deschiderea oficială a festivităţilor în cadrul cărora Judele vremurilor de acum a lăsat Cetatea Bistriţei în seama Judelui istoric.

După un minunat concert de muzică medievală cu Cimpoierii din Transilvania şi după rondul realizat ca-n fiecare seară de Garda Cetăţii Bistriţei – au fost prezentate publicului şi cele 7 domniţe care vor lupta mâine să cucerească inimile cavalerilor şi ale locuitorilor cetăţii.

Un impresionant spectacol cavaleresc cu Ordinul Cavalerilor Lup a smuls chiote şi aplauze din partea spectatorilor iar spre ora 22.00 bistriţenii au fost cuceriţi de melodiile pline de ritm şi energie ale muzicienilor de la Bordo Sarkany – aplaudaţi călduros de public.

Seara s-a încheiat cu un spectacol extraordinar intitulat Flamma Spiritus – spectacol cu foc susţinut de trupa Juggling Cluj.

5357 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro