Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  43 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Forfotă mare la Târlișua: comuna se curăță, drumurile se repară

29/04/2013 12:41:52 Iulia STUPINEAN  
Curățenia de primăvară este în plină desfășurare și la Târlișua! La acțiunile de ecologizare participă atât elevii de școală generală cât și persoanele care beneficiază de ajutor social, în baza Legii 416. În paralel, se repară și se pietruiesc drumurile comunale pe o distanță de 25 de km.

La fel ca în toate comunele din Bistrița – Năsăud și la Târlișua este în plină desfășurare, curățenia anuală de primăvară. Potrivit primarului Vlăduț Purja, la acțiunile de ecologizare participă cu mic, cu mare, elevi de școală generală, precum și 26 de localnici care beneficiază de ajutor social, în baza Legii 416.

“Am început curățenia de primăvară la mijocul lunii aprilie în toate localitățile componente ale comunei noastre: Târlişua (reședință), Agrieş, Agrieşel, Borleasa, Cireaşi, Oarzina, Lunca Sătească, Molişet și Răcăteş. Ne-am propus să ecologizăm absolut toate zonele, de la cele situate de-a lungul cursurilor de apă, până la spațiile de jur – împrejurul instituțiilor”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Târlișua, Vlăduț Purja.

Pe lângă acțiunile de ecologizare, la Târlișua sunt acum în plină desfășurare și lucrările de reparații a drumurilor, pe o distanță totală de 25 de km (cea mai mare lungime de drumuri comunale din județul Bistrița – Năsăud). Lucrările constau în pietruire, reparații curente și decolmatări de șanțuri. Acestea se vor încheia în maxim 3 săptămâni, în funcție de starea vremii.

Pentru lucrările de infrastructură rutieră de la Târlișua au fost alocați anul acesta 50.000 de lei, bani de la bugetul local al comunei.

6856 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro